Vizitator TheOne Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 eu zic WELL ! cel de la KON este o porcarie ! :finga: Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 26, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2006 Oameni buni,era cat pe ce sa fac o mare greseala, si uite-asha imi luam eu diful ala de la KON,si luam tzeapa.. auzisem pareri bune de el,mai ales pt. masina,doar k cik avea nevoie de putere mare ... diful ala Well e bun pentru incinta mea?repet, a se tine cont si de amplificare, MajesticPB70 Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 eu zic WELL ! cel de la KON este o porcarie ! :finga: sau bine inteles Ground Zero daca ai banii :rolleyes: in ce masina o sa folosesti incinta ? Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 27, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2006 In Dacia,dar nusth dak o s am atatia bani, pentru un titanum de 12",l alea de 10",in general,am auzit k nu prea scot bass.......... Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 pai de ce sa nu scoata ? Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 27, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2006 In general,alea de 10" am auzit k nu au bas,datorita marimii prea mici......ce, nu e asa?Titanium 30T ar fi bun pt. incinta mea,pe compresie?nust5h, sunt in dilema, nusth s fac, si nici bani destui nu am Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 In Dacia,dar nusth dak o s am atatia bani, pentru un titanum de 12",l alea de 10",in general,am auzit k nu prea scot bass..........ai auzit gresit Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 alea de 10",in general,am auzit k nu prea scot bass..........Tu ai auzit de alea PRO de la p audio si selenium.La difuzoarele pro, cele de 10" sunt fullrange si nu is facute sa coboare asa jos in frecventa. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 Oameni buni,era cat pe ce sa fac o mare greseala, si uite-asha imi luam eu diful ala de la KON,si luam tzeapa.. auzisem pareri bune de el,mai ales pt. masina,doar k cik avea nevoie de putere mare ... diful ala Well e bun pentru incinta mea? repet, a se tine cont si de amplificare, MajesticPB70 am fost azi prin magazin la KON in iasi si am vazut un model de difuzor foarte interesant care nu apare pe site: Model: SA1569, Putere: 300 W (vreo 150 real), Z: 2 x 4 ohmi, Diametru: 15", Membrana din cauciuc - destul de groasa (ceva asemanator cu cele de la GZ) - Pret: 159 RON PS: acum am vazut ca apare si pe site - dar nu are poze :( "Dif Joase 38.5 cm Magnet 180mm-70Oz Bobina 2.5x2"x4O Putere Recomandata 150w Fr:35~2000HZ SPL:84dB" - asta scrie pe site Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 l-am ascultat eu si suna prost ! degeaba are cauciucul ala pe margine lat ca are excursie foarte mica !! ia incearca sa apesi pe el sa vezi cat se misca membrana in spate ! Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 27, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2006 e mai bun cel din primul post al meu decat asta? Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 nu stiu ca personal nu l-am ascultat insa din parametrii si din ce mi-au spus diverse persoane nu e cine stie ce de capu lui ! Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Dif ala de la Kon e pachet . Am avut io unul si e f prost are el membrana aia doar ca sa ia ochii la lume el are Xmax 9 mm :toimonster: cu "vant prielnic ".Eu ti-as recomanda un dif de 10" de la bos un dif cu 2 bobine de 4 ohmi pe nume cw-10 . Am avut io unu si nu prea exista comparatie intre cele 2 dif . Io as merge pe cel de 10" :yawinkle: . mai este de mentionat ca dif este 1,6 mil pret mai mult decat bun pt ce stie el . Repet faptul ca l-am auzit personal ( am 2 dif dalea intr-o incinta de 63L ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum