Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta compresie,de vreo 30L...

yuly4you

Postări Recomandate

sal , am msi eu o incinta de vreo 30 si ceva de L, facuta din lemn stratificat(tego),si vreau sa fac un subb pentru masina....

ca amplificare am o statie Majestic PB70, http://www.newmajestic.com/prodotto.php?id=180

cumparata de la adi_0106,ce if imi recomandati?a, era sa uit, incinta,pt. k e prea mica,vreau sa fie pe compresie...ma gandeam la urmatorul dif, de la kon, dar nu stiu dak-l va duce statia... http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2024

...ce parere aveti?

astept cat mai multe sugestii...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yuly4you

12

• Extrem

3

• Mircea Bartic

2

• Extasy2525

1

Statia il va duce fara probleme..parerea mea :)Avand in vedere ca difu e de la kon..si s-a discutat in multe topicuri despre acest difuzor ==> ca nu are 300 de w difu (ci intre 150-200) ==> amplifu il duce :yawinkle: Parerea mea :)

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

la un pret micut gasesti la Vitacom woofere WELL care dupa mine sunt bunicele ! eu acum am unu in dacia mea si sunt multumit la cat am dat pe el ! tine si putere destula (eu am 300Wrms pe el ) ! . CS30W de 300mm magnet de 1417 grame cos din otel shtantzat, extra greu borne aurite putere: max. 400 watt (nu prea cred) banda frecventza: 25-2.000 Hz impedanta: 4 Ohm PARAMETRII: Revc: 3.6 Ohm Erm: 0.856 Mms: 77.853 g Qts: 0.361 Fo: 35.2 Hz BL: 12.418 Tm No: 1.099% Sd: 0.053 m patrati Cms: 234.745u M/N Qms: 2.386 SPL: 92 dB Krm: 2.1354 Ohm Mmd: 70.837m Kg Qes: 0.425 2. CS25W de 250mm magnet de 1133.6 grame cos din otel shtantzat, extra greu borne aurite putere: max. 350 watt (nu prea cred) banda frecventza: 30-2.500 Hz impedanta: 4 Ohm PARAMETRII: Revc: 3.6 Ohm Erm: 0.746 Mms: 54.522 g Qts: 0.315 Fo: 37.8 Hz BL: 11.822 Tm No: 0.900% Sd: 0.036 m patrati Cms: 323.863u M/N Qms: 2.430 SPL: 91 dB Krm: 1.9331 Ohm Mmd: 50.545m Kg Qes: 0.362

Link spre comentariu

am gasit si preturi,TheOne, u ce incinta ai pentru CS30W? eu vreau sa folosesc incinta mea pe compresie de 30L pentru diful ce va urma sa mi-l iau...u esthi multumit de diful tau?si, apropo,sa tin cont si de amplificarea pe care o am, il vad uce?vreau si eu m multe detalii pls, adik intork gagicile cap[ul dupa masina? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: glumeam, tot ce vreau e sa-mi fie rau,sa ma doara stomacul dupa 10 min de stat inm masina, la blana!!!! :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

am uitat sa spun ca eu am CS25 adica de 10 inch ! si e in bass reflex de 35L acordata la 40HZ :rolleyes: cred ca merge si cu 30L acordata la 40Hz .... eventual scoti porturile in exterior sa nu ocupi din volumul incintei ! eu sunt foarte multumit de el ! eu l-am luat pentru ca am un Infinity Kappa 120.3se cu o incinta de 60L si voiam loc mai mult in porbagaj ! modelul de 12inch ar fi necesitat o incinta tot de vreo 60L deci nu aveam ce face cu el ! acum suna mai incet decat cu infinity`ul , dar asta este (oricum il mai pun eu din cand in cand in porbagaj ) . oricum vibreaza tabla pe ea cam 2-3mm :rolleyes: PS: xmaxul la diful asta e ochiometric pe la 8mm ! adica atat bobinaj se vede iesit din intrefier prin spider ! de miscat se misca tot ochiometric cam 25mm deci +/-12.5mm maxim !

Link spre comentariu

Bun,akm faceti o comparatie intre diful asta Well si Senonul ala de la kon...kre e mai bun, dar nu uitati am plificarea mea......va rog mult, chiar vreau sa fac o alegere buna, nu sa dau banii asha,de pomana...

Link spre comentariu

Nexus, kat coasta cel mai ieftin dif al tau kre ar merge bine in incinta mea?mentionez k pentru masina vreau,sa fie neaaparat pe 4 ohmi, chiar si de ground zero,spune-mi posibilitatile,asta daca exista mai multe........ms....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări