Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strungul SN 281

Vizitator vga1234

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Zdravím VÁS pekne mal by som jednu prozbu na VÁS neviem si dát  rady s nastavením prevodovky posuvu na sústruh SN 281 NASTAVENIE Polohy hriadele  vidličiek v správnom poradí zodpovedajúcim označením na ovládacých pákach podľa písmen  v prýlohe posielam nejake fotky s prevodovky   

Vă salut , am o singură cerere pentru dvs., mă puteţi sfătui cu privire la setarea angrenajului de alimentare pe strung SN 281 REGLAREA Pozițiile arborilor furcii în ordinea corectă prin marcajele corespunzătoare de pe pârghiile de control conform literelor din atașament

Edit moderator:Please, use Google translate in the future, or write your requests in english.

https://drive.google.com/drive/folders/1YAPJumjG9rsyGzYV8lmrsWny6OzqruJ4?usp=sharing

Editat de validae
traducere
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Strung SN281

Stie cineva ce tip de prindere are universalul? Are un con scurt cu baza de 80mm pe care intra flansa de mai jos. Apoi pe fata cealalta are un con de 160mm la baza pe care se centreaza universalul la randul lui. 

universal.thumb.jpg.e72bbaee90674734403157879b5682b3.jpg

Doresc sa pun un universal cu 4 bacuri independente si am o problema ca nu stiu ce universal sa aleg, cu ce flansa in spate. 

Banuiesc ca trebuie sa imi fac eu flansa ptr universalul nou. Macar de as gasi una originala sa o prelucrez..ar fi mai simplu.

Editat de Mac Radiators
Link spre comentariu
La 22.10.2020 la 16:11, Mac Radiators a spus:

Strung SN281

Stie cineva ce tip de prindere are universalul? Are un con scurt cu baza de 80mm pe care intra flansa de mai jos. Apoi pe fata cealalta are un con de 160mm la baza pe care se centreaza universalul la randul lui. 

universal.thumb.jpg.e72bbaee90674734403157879b5682b3.jpg

Doresc sa pun un universal cu 4 bacuri independente si am o problema ca nu stiu ce universal sa aleg, cu ce flansa in spate. 

Banuiesc ca trebuie sa imi fac eu flansa ptr universalul nou. Macar de as gasi una originala sa o prelucrez..ar fi mai simplu.

Ati reusit sa descoperiti marimea ?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Da, am gasit si am comandat o placa ptr universal DIN 55027. Short taper

550ron, se potriveste perfect si nu are bataie. 

Adaptez in clipa asta un universal Bison 200mm 4 bacuri independente.

Abia astept sa fie totul functional. 

c52ae1974459a0b2622e89d5bd53.jpg

41e46984-bd85-4c33-ae1a-09e49c08e7bd.jpg

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
La 24.12.2020 la 9:53, Mac Radiators a spus:

Da, am gasit si am comandat o placa ptr universal DIN 55027. Short taper

550ron, se potriveste perfect si nu are bataie. 

Adaptez in clipa asta un universal Bison 200mm 4 bacuri independente.

Abia astept sa fie totul functional. 

c52ae1974459a0b2622e89d5bd53.jpg

41e46984-bd85-4c33-ae1a-09e49c08e7bd.jpg

Unde ai gasit?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua, 

mai este activ topicul? De curand am achizitionat un sn 321 si sunt in cautarea cartii tehnice. Intentionez sa ma apuc de reconditionarea lui.

Daca o are cineva sau ma poate ajuta cu informatii unde as putea sa o gasesc as fi recunoscator => 

tel 0768337941 sau [email protected]

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări