razvanmarius Postat Septembrie 21, 2020 Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Salutare! Topicul este activ. Probabil oamenii au capatat experienta cu modelul asta de strung si d'aia nu mai sunt discutii. Dar daca tot l-ai trezit( topicul), asteptam intrebari. Link spre comentariu
mucharoman Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 (editat) Zdravím VÁS pekne mal by som jednu prozbu na VÁS neviem si dát rady s nastavením prevodovky posuvu na sústruh SN 281 NASTAVENIE Polohy hriadele vidličiek v správnom poradí zodpovedajúcim označením na ovládacých pákach podľa písmen v prýlohe posielam nejake fotky s prevodovky Vă salut , am o singură cerere pentru dvs., mă puteţi sfătui cu privire la setarea angrenajului de alimentare pe strung SN 281 REGLAREA Pozițiile arborilor furcii în ordinea corectă prin marcajele corespunzătoare de pe pârghiile de control conform literelor din atașament Edit moderator:Please, use Google translate in the future, or write your requests in english. https://drive.google.com/drive/folders/1YAPJumjG9rsyGzYV8lmrsWny6OzqruJ4?usp=sharing Editat Octombrie 6, 2020 de validae traducere Link spre comentariu
Mac Radiators Postat Octombrie 22, 2020 Partajează Postat Octombrie 22, 2020 (editat) Strung SN281 Stie cineva ce tip de prindere are universalul? Are un con scurt cu baza de 80mm pe care intra flansa de mai jos. Apoi pe fata cealalta are un con de 160mm la baza pe care se centreaza universalul la randul lui. Doresc sa pun un universal cu 4 bacuri independente si am o problema ca nu stiu ce universal sa aleg, cu ce flansa in spate. Banuiesc ca trebuie sa imi fac eu flansa ptr universalul nou. Macar de as gasi una originala sa o prelucrez..ar fi mai simplu. Editat Octombrie 22, 2020 de Mac Radiators Link spre comentariu
emil.gabor Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 La 22.10.2020 la 16:11, Mac Radiators a spus: Strung SN281 Stie cineva ce tip de prindere are universalul? Are un con scurt cu baza de 80mm pe care intra flansa de mai jos. Apoi pe fata cealalta are un con de 160mm la baza pe care se centreaza universalul la randul lui. Doresc sa pun un universal cu 4 bacuri independente si am o problema ca nu stiu ce universal sa aleg, cu ce flansa in spate. Banuiesc ca trebuie sa imi fac eu flansa ptr universalul nou. Macar de as gasi una originala sa o prelucrez..ar fi mai simplu. Ati reusit sa descoperiti marimea ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 https://www.roehm.biz/fileadmin/content/pdf/products/en/03_Lathe_chucks_Independent_chucks_2018.11_en_web.pdf Acolo ar trebui sa gasiti denumirea si dimensiunile. Link spre comentariu
Mac Radiators Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Da, am gasit si am comandat o placa ptr universal DIN 55027. Short taper 550ron, se potriveste perfect si nu are bataie. Adaptez in clipa asta un universal Bison 200mm 4 bacuri independente. Abia astept sa fie totul functional. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Unde as putea gasi aceste pinioane. Sunt din carutul SN281 Link spre comentariu
Pruna Adrian Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 La 24.12.2020 la 9:53, Mac Radiators a spus: Da, am gasit si am comandat o placa ptr universal DIN 55027. Short taper 550ron, se potriveste perfect si nu are bataie. Adaptez in clipa asta un universal Bison 200mm 4 bacuri independente. Abia astept sa fie totul functional. Unde ai gasit? Link spre comentariu
AlinNegru Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Buna ziua, mai este activ topicul? De curand am achizitionat un sn 321 si sunt in cautarea cartii tehnice. Intentionez sa ma apuc de reconditionarea lui. Daca o are cineva sau ma poate ajuta cu informatii unde as putea sa o gasesc as fi recunoscator => tel 0768337941 sau [email protected] Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 https://passion-usinages.forumgratuit.org/t3363-tos-sn281-321-381 Link spre comentariu
philiprobz Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Poate sa-mi spuna cineva daca profilul batiului la sn281 are aceste dimensiuni sau apropiate? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum