Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMD SEMPROM

andrey

Postări Recomandate

STIMA :aplauze TUTUROR !!! Cine poate sa-mi scrie cu ce procesor pot schimba un AMD Semprom de 1,6 gb soclu 754 cu busul 200 Mhz??? cu ce pot sa-l schimb pentru a lucra cu un bus 333-400mzh cu un procesor de 1,8-2,2 gb acelasi soclu 754 !!! Astept :nas: indrumari !!! Laptopul este ACER 3000 !!! Scuze daca deranjez cu astfel de intrebari :nas: dar asa e cind esti NOVICE !!! RESPECTELE MELE TUTUROR !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrey

2

• alexutu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator kAos

In principiu se poate inlocui cu un procesor din seria Turion, modelul ML-44 de 2.4 GHz fiind maximum pe care il poti pune.

Insa nu iti recomand daca esti novice asa cum spui si nu te pricepi. In plus e greu de gasit la noi, poate doar la vreun service de laptopuri sa gasesti unu ratacit. Posibil insa sa gasesti alte Turioane mai putin performante gen ML-34 de 1900 Mhz sau tot un Sempron Mobile (cel mai puternic pe sk. 754 fiind 3600+) pe okazii sau alte situri.

Link spre comentariu

STIMA TUTUROR !!! Intrebarea a fost pentru ca vreau sa modific busul mai mult de 200mhz adica 33o mhz-400 !!! deaceea vreau sa stiu cu ce-l pot inlocui !!!

eu zic sa nu repari ceva ce functioneaza, dk il mai vrei functional, indiferent de procesor nu o sa ai o mare diferenta pt ca e un socket depasit zic eu, bucurate de el asa cum e sau vindel si ia-ti ceva mai nou, parerea mea...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări