andrey Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 STIMA TUTUROR !!! Cine poate sa-mi scrie cu ce procesor pot schimba un AMD Semprom de 1,6 gb soclu 754 cu busul 200 Mhz??? cu ce pot sa-l schimb pentru a lucra cu un bus 333-400mzh cu un procesor de 1,8-2,2 gb acelasi soclu 754 !!! Astept indrumari !!! Laptopul este ACER 3000 !!! Scuze daca deranjez cu astfel de intrebari dar asa e cind esti NOVICE !!! RESPECTELE MELE TUTUROR !!! Link spre comentariu
Vizitator kAos Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 In principiu se poate inlocui cu un procesor din seria Turion, modelul ML-44 de 2.4 GHz fiind maximum pe care il poti pune. Insa nu iti recomand daca esti novice asa cum spui si nu te pricepi. In plus e greu de gasit la noi, poate doar la vreun service de laptopuri sa gasesti unu ratacit. Posibil insa sa gasesti alte Turioane mai putin performante gen ML-34 de 1900 Mhz sau tot un Sempron Mobile (cel mai puternic pe sk. 754 fiind 3600+) pe okazii sau alte situri. Link spre comentariu
andrey Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 STIMA TUTUROR !!! Intrebarea a fost pentru ca vreau sa modific busul mai mult de 200mhz adica 33o mhz-400 !!! deaceea vreau sa stiu cu ce-l pot inlocui !!! Link spre comentariu
alexutu Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 STIMA TUTUROR !!! Intrebarea a fost pentru ca vreau sa modific busul mai mult de 200mhz adica 33o mhz-400 !!! deaceea vreau sa stiu cu ce-l pot inlocui !!!eu zic sa nu repari ceva ce functioneaza, dk il mai vrei functional, indiferent de procesor nu o sa ai o mare diferenta pt ca e un socket depasit zic eu, bucurate de el asa cum e sau vindel si ia-ti ceva mai nou, parerea mea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum