Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 2630 nu recunoaste SIM

Vizitator andrei32b

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

3

• Mihai85

1

• csaba_sm

1

Top autori în acest subiect

daca ai inca o placa trebuie schimbat driverul de SIM (8 pin) ..ingeneral le gasesti pe placile din seria 2xxx ...daca tot nu merge este sursa de vina in ultimul rand ..se mai verifica si rezistentele de langa driver .....bafta

Link spre comentariu
Vizitator tukulie

cam greu de schimbat driveru sim fara scule necesare :nas: sfatul meu este sa verifici rezistentele de langa driver care sunt 3 sau 4 numai retin exact, daca sunt bune indeparteaza driverul cu MARE atentie si fai jumperii. gasesti pe google cum se fac. trebuiesc uniti cativa pini de sub driver.Bafta!

Link spre comentariu

Cu ce scule se pot face aceste punti de legatura? Ca am si eu o placa de nokia 2610 cu acelasi simptom, am reusit sa dau jos filtrul de la sim dar..... nu reusesc sa-i fac puntile.

Link spre comentariu
Vizitator tukulie

Cu ce scule se pot face aceste punti de legatura? Ca am si eu o placa de nokia 2610 cu acelasi simptom, am reusit sa dau jos filtrul de la sim dar..... nu reusesc sa-i fac puntile.

cu un letcon cu varful foarte subtite. faceti jumperii facand legatura intre pini cu bucatele de sarmulita foarte foarte subtire. aveti grija ca atunki cand faceti legaturile sa va iasa din prima..a2a incercare, altfel dupa cateva incercari se vor exfolia circuitete si nu mai este cale de reparatie:(
Link spre comentariu
Vizitator tukulie

Gordak 952-a este bun (am vreo 3 varfuri pentru el dar cele ascutite nu-mi place cum se incalzesc)?Sau trebuie ceva mai mic?

este bun. acum eu n-am de unde sti cat de bine se incalzesc varfurile... dar daca este de ajuns sa topeasca fludorul este bun si pt a face ce aveti dvs nevoie. v-am spus.. de la a 2,3a incercare va incepe sa se exfolieze circuitu..in functie de cat de puternic este letconul, cat de incins este si de felu in care lucrati dvs
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări