Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

genius 5000,satelitii

Vizitator Bitza Adrian

Postări Recomandate

Vizitator Bitza Adrian

am si eu un subwoofer genius 5000 si de curand am avut mai multe probleme cu el.dar intr-un final am rezolvat mai multe din ele.acum imi merge bassu se aude bn nam trb.si lam dus la reparat si mia zis ca mi sa ars o placuta in el,si ca finalii ruleaza,dar nustiu cum poate sa vada ca finalii ruleaza ca satelitii nu se aud.am o problema in spate unde intra firele de la satelitii jos de tot de la subwoofer pe spatele subwooferuluii.ce as putea sa fac si eu sa se auda satelitii ?? sau macar centraluu sau sa cumpar placuta aia ca nu am gasito.va rog frumos din tot sufletuu ajutati-ma va rog plz plz plz :XX: astept raspuns. multumesc!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• Parakiosu2

1

• remus68

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Topicul este mutat la sectiunea incepatorilor. Aici vei putea fi ajutat de cei care au mai multa rabdare sa explice unui incepator.Succes!

Link spre comentariu
wally_gatter

poate fi defect depanatorul , precum spune si Dan Cod ,totusi fii putin mai explicit in legatura cu firele alea , eventual posteaza ceva poze.. :da

Link spre comentariu
Vizitator Bitza Adrian

mie si sa zis ca imi trebuie integratii pt 2323 si pt 2258 sa ii schimb ca cica sau ars.sau sa imi iau alta placa cu rca si ce mai are pe acolo.si mar interesa si pe mine ori placa cu rca si ce mai e pe ea,ori integratii aia pt 2258 si 2323care ma puteti ajuta cu un raspuns ceva ?? multumesc

Link spre comentariu

Acolo trebuie vazut de cineva care se pricepe sa vada ce anume nu lucreaza.La fata locului.Cauta pe cineva care se pricepe sa te ajute loco.

Link spre comentariu
Vizitator Bitza Adrian

am si eu nevoie de o placa de rca de genius 5000 pentru ca sa prajit placa sa ars dar nu are nici o negreala nimic.si cica nici finalii numai lucreaza.deci pe scurt care aveti vreo placa de genius 5000 placa rca o cumpar binenteles.care aveti ?:d ?astept un raspunsstima

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

mie cand imi veneau sistemele astea la facutprocedam in felul urmator:daca nu se aprinde deloc, decuplam totate etajele finale si schimbam fuzibilul de pe alimentare ii dadeam dumu fara finalii cuplati, daca nu dadea tensiune transformatorul are undeva sub izolatia de hartie o siguranta termica;dupa ce te asiguri ca totul e ok pe alimentare cuplezi cate un etaj final pana se arde iarasi fuzibilul, de obicei integratul de pune in scurt pe alimentare si e usor de identificat cu un multimetru; pcb-ul e destul de naspa si nu incerc sa scot finalul intreg, rup finalul prin indoirea picioarelor dupa care scot fiecare piciorus si curat cu tresa absorbantadaca finalul e busit dar nu e pus in scurt, legi toti satelitii ii dai semnal si vezi cu el desfacut care nu lucreaza, mergi pe traseu, pui degetul umezit pe picioarele finalilor si daca nu bazaie si esti sigur ca satelitul e ok, il inlocuiestidaca defectul e pe partea de comanda, cheama-ti prietenii si fa un gratar bun cu elBafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări