Vizitator Rudolf91 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Buna,pentru un amplificator auto cu tda7291 s-ar putea folosi o sursa cu CD4047 si transformator clasic de 50 Hz pt alimentare? Daca aveti vre-o scema va rog sa o postati. Am incercat cu tl494 dar la volum mare imi scade tensiunea spre zero,nu am obtinut putere deloc. Mentionez ca nu dispun de aparate de masura performante cum ar fi un osciloscop. Multumesc binevoitorilor. Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Faci rost de un transformator clasic(50Hz) cu secundaru de 10 volti ca,si cel putin 150w,redresezi si filtrezi tensiunea din secundar si ai o sursa de alimentare pentru acel amplificator.Sau solutia numarul 2, il alimentezi dintr-o sursa de calculator.Te-as sfatuii sa nu te apuci sa faci surse in comutatie daca nu ai aparatura si ceva experienta in electronica.(Sursa in comutatie e mai al dracului decat femeia ). Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Mai era un user care a facut o sursa la fel,pe 50Hz,cu traf normal. Cauta... Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Acum am inteles Eu credeam ca vrei sa alimentezi amplificatorul auto de la retea.Scuze Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 ...Daca aveti vre-o scema va rog sa o postati...Ce simplu era sa cauti...http://elforum.info/viewtopic.php?f=41&t=79722Arunca-ti un ochi acolo si gasesti directionari catre orice subiect ce te intereseaza, ceea ce doresti tu s-a discutat si rediscutat, e suficient sa citesti in subiectul potrivit.Succes. Link spre comentariu
Vizitator Rudolf91 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 va multumesc pt raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum