Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa ipod classic ? pini alimentare

th3-razor

Postări Recomandate

Salut am primit un ipod80gb classic de la un var sa il repar.Nu ii mai reda melodiile.Nu asta ar fi problema.Mi-a venit cu mai multe cabluri din care unu era pt el.Se pare ca doar alimenta avand numai 2 fire in el :))) mufa are mai multi pini unu 16,23,25,27,30 mai are ceva placuta mica de tot pe care are cateva smd`uri.Intrebarea este.Cum sa leg cablurile sa-l fac cablu usb ???la care pini mai exact.Am un cablu usb de la o imprimanta care l-as putea folosi sau unu de la un mouse usb.Dar nu am idee cum sa le leg:-? si nu vreau sa-l ard.Help ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• th3-razor

3

• gabiz_ro

2

• csaba_sm

1

Top autori în acest subiect

șuchețenie apple, pot să jur că e la fel ca la iphone!!! :rade: verifică dacă între masă și ”diodele” alea, de care eu aș crede că sunt de fapt rezistențe, ai niște tensiuni cuprinse între 1,7-1,8 și vre-o 3 volți...chestia e că tot ce e isomething, chiar dacă se alimentează din usb, are niște rezistențe ”de identificare” intercalate între D-, D+, VCC și GND.nu le ai, sufletu' încărcare!!!caută pe gogu cu ”iphone charger schematic”, și o să pricepi ce spun!!! :rade:

Link spre comentariu

a se observa semnificația pinului 21 - accesory indicator.modelele foarte vechi așteptau un semnal acolo ca să funcționeze, acum se citește prin soft un identificator obținut prin divizorul ăla de pe usb...ca de obicei, la noua generație de isomething n-o să mai țină faza...

Link spre comentariu

Cablu de date zilele trecute am improvizat unul ca pe al meu l-am "imprumutat" cuiva.Doar 4 fire la USB si gata.Incarcator cu un step-up converter am facut cu mult timp in urma,nu mai stiu ce valori aveau rezistentele din divizoare,dar a functionat.Acel accesory indicator cred ca e folosit in alte situatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări