Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BM-25250

relucavnic

Postări Recomandate

Am acest difuzor si pe el scrie ca este si pe 4 si pe 8 ohm are 4 mufe pentru a conecta firele de la amplificator dar nu stiu unde este cele de 8 ohm nu are nimeni un asfel de difuzor sa imi zica si mie cum se il leg?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

3

• mircea888

2

• AlpHso

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Are 4 mufe pentru ca are 2 bobine de 4 ohmi, daca pui bobinele in paralel ai 2 ohmi si daca le pui in serie ai 8 ohmi. cred ca e o greseala cu impedanta de 4 ohmi, poti obtine 4 ohmi doar daca folosesti o singura bobina, dar asta e cam stupid.Cand le pui in serie ai grija la polaritate, inseriezi plus cu minus adica.PS: masoara si tu bobinele sa vezi care e treaba acolo.Bafta !

Link spre comentariu

Fiecare bobina are 0.5 ce? ohmi? asta n-are cum.Daca le pui in serie oricum obtii suma impedantelor celor doua bobine, ca la rezistoare. Eu am vazut ca are doua bobine de 4 ohmi deci vei obtine 8 ohmi daca le pui in serie.

Link spre comentariu

Pai aparatul de masura (dt830b) este pus pe 200 ohm si am masurat si mi-a dat valoarea de 00.5 si cand le-am pus in serie a dat 01.0 am mai masurat un alt difuzor care stiu sigur ca este pe 4 ohm si acolo mi-a dat 01.0 deci cum sa le leg?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări