Sorin Schiriac Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 dupa cum arata tv-ul este in PAL,cred ca este kuartul de vina,sau tensiunea de primcipala 300v. Link spre comentariu
cristi71 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 pai daca cititi cu atentie, functioneaza perfect pe AV,deci iese din discutie 300v ..sunt ceva parametrii modificati pe partea de RF. acum depinde de unde. in orice caz un dump ar trebui sa rezolve problema. Link spre comentariu
elmar Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Eu cred ca trebuie verificat tot traseul (aici incluzind si piesele de acolo)din pinul FI (tuner) pina la pinii junglei 6 si 7...(de ex. Q101 ,X101...) Link spre comentariu
Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Gata, MULTUMESC TUTUROR PENTRU AJUTOR. Am rezolvat problema cu o rescriere a memorie EEPROM - BR24C02 cu dumpul care este atasat pe acest subiect, daruit de dan cod care îi multumesc inca o data. Multa bafta ! si spor la depanat Forumul electronistilor Link spre comentariu
Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 in primul rand rescrie memoria ....cu un dump verificat..... (90% de acolo este ) apoi...ceva masuratoriMultumesc ai avut dreptate 100% memoria era de vina, am scris o memorie noua cu un dump OK si gata merge! Respect ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum