Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Salut, Am un tv Panasonic TX-21s3TP sasiu Z7 si nu mai functioneaza. CPU - SDA5254-A022 Memory EEPROM - BR24C02 Tuner - ENV57D13G3 Simptome pe TV: Pe intrarea AV am pus DVD Player-ul si functioneaza perfect,imaginea este clara. Am intrat in meniul de service si am gasit AGС la maxim si l-am dat in parametii normali dupa carte dar tot nu merge ! Sugestii ! Multumesc ! Cu respect. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 in primul rand rescrie memoria ....cu un dump verificat..... (90% de acolo este ) apoi...ceva masuratori Link spre comentariu
Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 in primul rand rescrie memoria ....cu un dump verificat..... (90% de acolo este ) apoi...ceva masuratoriMultumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Schimbati norma de ....culoare din meniu in PAL sau AUTO!!! Ala merge in SECAM dupa cum apare in poze!!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Am atasat un dump de Z7. 1 Link spre comentariu
Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Am atasat un dump de Z7.Multumesc ! am scris un PM dar :( Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Scuze acum am vazut.oricum schimba dumpul de proba.Cel vechi salveaza-l pentru orice eventualitate. Link spre comentariu
Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Scuze acum am vazut.oricum schimba dumpul de proba.Cel vechi salveaza-l pentru orice eventualitate.Da o sa fac o rescriere a memoriei, o sa pun un soclu in locul memoriei si o sa cumpar mai multe memorii pentru orice eventualitate. Sa speram ca de aici este problema !Va tin la curent, dupa ora 17.00 ma apuc de treaba.Multumesc inca o data.Cu respect. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Dar cum a aparut problema asta?? Asa din senin??Din meniul tv-ului,nu service meniu,nu puteti schimba norma de culoare?? Link spre comentariu
Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Dar cum a aparut problema asta?? Asa din senin?? Din meniul tv-ului,nu service meniu,nu puteti schimba norma de culoare?? Da problema a aparut din senin, cand am portnit TV am vazut imaginea de mai sus. Am facut cateva cautari si am gasit cartea tehnica cu schema, dupa care am reusit sa intru in meniul de service si am gasit AGС la maxim (valoarea maxima), am dat AGC in parametrii din carte si NIMIC. NU POT SA SCHIMB NORMA DE CULOARE AM 2 MODURI SC1 si SC2 din 'meniul acord' care se vede in poza, am umblat la ele si nimic :( MENIU ACORD MENIU Service tv V4.1 SERVICE V-POS = 16 h-CTR = 07 G-CUT = 132 R-CUT = 208 S-BRI = 45 S-CON = 26 S-COL = 42 B-DRV = 30 R-DRV = 39 AGC = 33 acum; L-AM GASIT DUPA PROBLEMA CU 63 la MAXIM Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 SC1 si SC2 sunt normale de sunet nu de imagine. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Dar alea sant pt norma de ...sunet,stiu eu ,nu pt norma de culoare!! Link spre comentariu
Vizitator angel2004 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 DAR DE UNDE ATUNCI SE SCHIMBA SECAM SI PAL ? Eu cred ca se selecteaza automat ! Am cautat in manuale: in cel de service si manualul de utilizare si am gasit astea ! ARE DOAR DE SUNET NORME ! PLEC sa fac rescrierea memoriei ! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Nu cred ca are nrome de culoare mai bine schimba dumpul. Link spre comentariu
cristi71 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 nu are treaba cu norma de culoare..daca era in SECAM se vedea alb negru sau culorile denaturate dar corect. probabil din norma de tara ( care modifica mai multi parametrii nu numai culoarea) sau dump cum au zis colegii.verificati daca aveti posibilitatea sa schimbati norma de tara din meniu . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum