Vizitator ICENEKMAN Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Dacà vrei sa faci ceva, incearcà, dacà nu-ti iese mai incearcà o data.....................panà iti iese.....................dar nu te da batut.Asa am facut si eu si nu m-am dat bàtut(si am ceva cablaje, piese, un circuit basculant astabil, si o sursa reglabila de tensiune 0-24 V Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Dacà vrei sa faci ceva, incearcà, dacà nu-ti iese mai incearcà o data.....................panà iti iese.....................dar nu te da batut.Asa am facut si eu si nu m-am dat bàtut(si am ceva cablaje, piese, un circuit basculant astabil, si o sursa reglabila de tensiune 0-24 V....si ??mai departe?? care era ideea?? doriti sa faceti acel ...stabilizator???sau ce?? Doriti schema??Nu am inteles ?!?!?! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Vezi ca sunt multe discutii pe forum...intai vezi exact ce ai nevoie! Nu prea vad ce poti face cu un stabilizator la eoliana Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum