imreberes Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Am o problema cu acest cuptor in sensul ca butonul de reglarea timpului nu mai merge bine. Acum trebuie sa-l invart foarte mult ca sa ajung la timpul dorit. Se poate remedia piesa sau se poate gasi undeva pt schimb.Multumesc Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Daca e ceva gen encoder s-ar putea sa nu fie prea simplu...Daca e un simplu temporizator electromecanic solutia cea mai eficienta e:temporizator cu NE555, releu solid si un potentiometru in locul butonului de reglaj...executat bine asta va merge sigur mai mult decat cuptorul...Ar fi prea simplu sa fie vorba de un simplu potentiometru, dar stiu un caz - la maica-mea - cand singura problema era ca a ajuns ulei intre buton si axul potentiometrului...care nu era striat, era bagat prin presare... Link spre comentariu
imreberes Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Din pacate e vorba de ceva gen encoder Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum