dann_262003 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 salut! de ceva timp sunt in cautarea unor boxe compresie,de dimensiuni reduse dar potente.le voi folosi cu o linie vintage (kenwood ka501+kenwood kt3300+kenwood kx1030+unitra gs431)la care cel mai des voi asculta viniluri sau radio.ca buget am 400-500ron iar pentru inceput m-am oprit asupra modelului asta "Heco Profiton 370".daca cineva le-a ascultat sau stie mai multe despre ele sau daca imi puteti sugera si alte modele ,astept propunerile voastre. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Am unele identice la cutii, cu aceleaşi difuri şi probabil cu aceleaşi filtre, diferă doar ornamentele. Boxele sînt pe 4 Ohmi, ptr 8 Ohmi e înseriat un bec. Asta va face ca pe 8 Ohmi să funcţioneze mai ciudat, limitînd puterea pe măsură ce creşte volumul. Am înlocuit becul cu rez de 4 Ohmi.Difurile sînt foarte bune, mai ales calotele de medii şi înalte, fiind produse de Braun (adică toată grupa Grundig, Universum, Heco, Canton, Saba, ADS... etc) şi merg schimbate unele cu altele, filtrele în schimb sînt pricăjite, dacă le laşi, măcar schimbă cond electrolitici din ele cu unii tip mpp, mkt, etc. Multe din boxele Heco PS, PPS, PCX, PSM, Professional, Precision... folosesc aceleaşi difuri.Ampliful nu ţine sarcini de 4 Ohmi decît la volum mic şi ar mai avea nevoie de unele îmbunătăţiri în etajul final. Atenţie la HA12002, nu se găseşte şi se strică destul de des. Link spre comentariu
eduardo Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 cum ti se par acestea ? sunt ITT HYPERION , constructie vintage 100% , medie si inalta pe calota , bassul cu conul din hartie si garnitura de cauciuc veritabil , bineinteles bass pe compresie ..........eu le-am folosit tot pt viniluri impreuna cu amplificatorul NAD 3030 si am fost foarte multumit de sunet , insa in urma unui upgrade acum stau si aduna praf : Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Orienteazate spre CANTON tot ce am ascultat de la ei suna bine, mi sa parut cele mai ok boxe nemtesti, Au si ceva modele pe 8 ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum