Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Oky am si io o nelamurire nestind rezultatul sunt si eu curios care din tipul d incinte este mai buna pt un subwoofer bass reflexul sau... ?!Ms pt ajutor Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Oky am si io o nelamurire nestind rezultatul sunt si eu curios care din tipul d incinte este mai buna pt un subwoofer bass reflexul sau Daca nu ma insel vad 3 incinte care au aceeasi denumire ,,Transmission Line'' (3 de acelasi TIP).Care e mai buna ? imposibil de spus ... parerea mea . Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 :smt003 :smt003 :smt003 Scuze daca nu ati inteles intrebare . Am uitat un cuvant cred dintre bass reflex si VTP :drinkers: Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Pai conteaza si care e tinta, adica la ce o sa le folosesti...ma gandesc ca la ascultat deci:eu am bassreflex si pot sa zic ca suna bine, daca este calculata si filtrata cum trebuie suna excelent :yawinkle: despre cea VTp nu stiu ce sa zic pt ca nu am ascultat nici una, dar cum toti ( majoritatea ) o lauda ...ceea ce am auzit despre vtp, si m-ar tenta sa incerc si eu asa ceva: cineva, parca de pe acest forum, zicea ca poti sa simti basul si in varful degetelor de la picioare :smt007 oricum, daca ceea ce am scris mai sus e adevarat, as opta pt vtp, dar sa sti ca ies destul de mari si sunt mai greau de construit decat bassreflexurile...oricum, scucces Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Oky deci ma bag la un VTp :drinkers: :rock: .Da cam cat de mare pt un dif de 12" sau 10" ? Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 eu nu le am...dar daca le are cineva m-ar interesa si pe mine un proiect pt dif de 12"as vrea sa folosesc unul dintre E12-100S, E12-150S sau E12-250N, cu toate ca cred ca as folosi ultimul... Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 abia acum am citit cu o atentiue mai mare si am vazut ca tu vrei incinta neaparat pt subwoofer...acuma nu stiu cat de bine suna numai pe post de subwoofer, dar este recomandata sa urce si mai sus de subbas si bas...o solutie ar fi sa o folosesti pt o boxa fullrange si daca iti place sa mai faci una, doua sau cate mai vrei...bineintele, asta inseamna ca trebuie sa faci una pt experiment... Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 Mama ce idee buna sa fac boxe Vtp . Ca din cate am inteles se comporta ff bine si cu dif ieftine . Ms mult mult pt sfat :prayer: :prayer: :prayer:. Acum ma apuc de experimente :rock: :rock: :rock: Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 Ai proiectele la ele ? Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 Nu nu am proiecte dar caut . Si daca nu gasesc le fac io proiectu :rock: Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 daca faci rost de proiectele lor ma intereseaza si pe mine cel pt 12"...da un mesaj, ceva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum