Vizitator raid Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 midland m48 ? vi se pare o alegere buna ? Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 nu prea fac mare branza.Eu am testat cateva statii Icom IC-F210 si am fost foarte surprins de rezultate.Daca as cumpara acum as lua Alan HP450.depinde pentru ce aplicatii le vei folosi. Link spre comentariu
Vizitator raid Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 nu prea fac mare branza.Eu am testat cateva statii Icom IC-F210 si am fost foarte surprins de rezultate.Daca as cumpara acum as lua Alan HP450.depinde pentru ce aplicatii le vei folosi.uu is scumpe alea , le folosesc in drumetii ma mai duc la munte , sau pe la tara . dar nu as lua ceva ieftin de alea asa un [ret mediu si la calitate si performanta Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 daca ai un magazin de statii radio in orasul tau roaga pe cei de acolo sa te lase sa le testezi.lasi una in magazin si cu una te duci 2-3 strazi mai departe (aprox. 300m). daca merg le poti lua.sau comanda pe net si conform legislatiei comertului electronic daca nu esti multumit de produse le poti inapoia in max.30 zile.asa poti alege ceva ieftin si bun.L.E.pana la urma am citit specificatiile la ele. Puterea este 0,5W cea maxima admisa si au o multitudine de functii.daca ai unde sa le testezi si te multumesc le poti cumpara.de pe site-ul importatorului:«Avantaje Midland:1.Statii radio emisie receptie de calitate2. Nr de canale 8+40, 48 canale (fata de 8)3. Posibilitati nelimitate de securizare canal 48 de canale combinate cu 38 de coduri de securitate4. Distanta mai mare de lucru in orice situatie5. Detine in colet casti cu microfn esentiale la statiile radio.6. Scanare canal7. Blocare tastatura8. Eu dau nota 10 la aceste statii»Ca fapt divers am cumparat si eu de la ei anul trecut in octombrie si sunt foarte amabili. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 ..... de pe site-ul importatorului:«Avantaje Midland: 1.Statii radio emisie receptie de calitate 2. Nr de canale 8+40, 48 canale (fata de 8) 3. Posibilitati nelimitate de securizare canal 48 de canale combinate cu 38 de coduri de securitate 4. Distanta mai mare de lucru in orice situatie 5. Detine in colet casti cu microfn esentiale la statiile radio. 6. Scanare canal 7. Blocare tastatura 8. Eu dau nota 10 la aceste statii» Eu sunt mai circumspect la reclama, asa ca ia sa o traducem pe inteles mai larg: 1 Reclama, tot din China vin... 2. 8+40 de canale .... Doar 8 canale reale(frecvente diferite) si 40 de tonuri ccts principale preprogramate ca sa nu te deranjeze altii cand vorbesc pe canal. Dar asta nu inseamna ca e canal separat. Deci tot 8 canale fizice. 3. Cele 38 coduri de securitate sunt de fapt subtonuri CCTS, nu au legatura cu securitatea comunicatiei sau cu multiplicarea miraculoasa a canalelor. Daca tu nu auzi nu inseamna ca nu te aude nimeni sau ca ai canal liber. 4. doar RECLAMA 5. OK 6, 7 toate au. Si eu folosesc Midland, de China pentru ca sunt ieftine. In 2 ani carcasa, din plastic ieftin, arata jalnic, plasticul antenei a crapat si se vede arcul, dar inca merg. Cat despre functiile "disecate" mai sus sunt cam inutile in cea mai mare parte. Au avantajul ca scot aproape 0,5W si bat in camp cam 2 spre 3 km dar in oras doar cateva sute de metri - deci respecta standardul PMR. E greu sa mai desprinzi realitatea din prospecte abracadabrante! Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 bun review-ul.«8+40 de canale .... Doar 8 canale reale(frecvente diferite) si 40 de tonuri ccts principale preprogramate ca sa nu te deranjeze altii cand vorbesc pe canal. Dar asta nu inseamna ca e canal separat. Deci tot 8 canale fizice.»E bine de stiut.Reclama e sufletul comertului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum