Vizitator Waroc Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Salut. Am gasit acum cateva zile un difuzor de bass banuiesc de la o fosta boxa Radiotehnika. Modelul lor banuiesc ca era AC 35-1/AC35-201/AS-35-1 , ceva de genul asta , ele sunt din anii '80. Am tot incercat sa dau de modelul difuzorului(low-frequency - 30GD-1-25) sa vad ceva specificatii,dar nici urma de vre-un datasheet si as vrea cateva pareri daca as putea face ceva din el. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Pune o poza si masoara diametrul total al membranei....poate il recunoastem. Link spre comentariu
Vizitator Waroc Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Am gasit cateva poze cu modelul boxei , cu ea desfacuta si arata si difuzorul respectiv. http://kotisivu.lumonetti.fi/toves/audio/radiotehnika/thumbs.html E identic cu cel din poze,daca e nevoie neaparat pot sa fac poze si sa le postez. Diametrul membranei e de 25cm, asta daca am masurat bine eu (scuze sunt incepator). Link spre comentariu
eduardo Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 un difuzor pentru joase bun , as incerca un subwoofer amplificat de maxim 50 w ......apropo pe cati ohmi este ? Link spre comentariu
Vizitator Waroc Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 E de 4 ohmi , e si intr-o stare destul de buna avand in vedere ca e facut in '78 si a stat prin magazii.As incerca sa fac un subwoofer cu el , dar nu am nici o idee cat de mare sa fac o incinta pentru el.Daca aveti sfaturi , idei , va rog ! Pana atunci eu ma pun pe documentatie si sa citesc threadurile importante , avand in vedere ca am experienta 0 in domeniu. Link spre comentariu
zarra68 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Sa caut, exista sigur un proiect cu un dif ca asta ,proiect pentru subwoofer! Uite aici gasesti despre boxe http://www.donex-ua.narod.ru/el.htm .Succes Link spre comentariu
Vizitator Waroc Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Multumesc mult pentru site-ul respectiv , am gasit si modelul difului (75GDN-1-4(8)-asta al meu e de 4ohmi) si cativa parametri thiele small. Acum sa ma mai documentez si mai astept si de la voi cateva idei ce as putea sa fac din el. Link spre comentariu
zarra68 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Cum detii decat unul este bine sa-l faci subwoofer,pentru un sistem 5.1.Se preteaza este puternic. Link spre comentariu
ozenel Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Oooo daaaa. Adevaraciune de difuzor. Misca atat de mult aer ca uneori nu se aude dar geamurile zornaie.Am doua termonucleare de astea sovietice si chiar isi fac treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum