Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor Radiotehnika

Vizitator Waroc

Postări Recomandate

Vizitator Waroc

Salut. Am gasit acum cateva zile un difuzor de bass banuiesc de la o fosta boxa Radiotehnika. Modelul lor banuiesc ca era AC 35-1/AC35-201/AS-35-1 , ceva de genul asta , ele sunt din anii '80. Am tot incercat sa dau de modelul difuzorului(low-frequency - 30GD-1-25) sa vad ceva specificatii,dar nici urma de vre-un datasheet si as vrea cateva pareri daca as putea face ceva din el.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zarra68

2

• petreelectronic

1

• ozenel

1

• eduardo

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Waroc

E de 4 ohmi , e si intr-o stare destul de buna avand in vedere ca e facut in '78 si a stat prin magazii.As incerca sa fac un subwoofer cu el , dar nu am nici o idee cat de mare sa fac o incinta pentru el.Daca aveti sfaturi , idei , va rog ! Pana atunci eu ma pun pe documentatie si sa citesc threadurile importante , avand in vedere ca am experienta 0 in domeniu.

Link spre comentariu
Vizitator Waroc

Multumesc mult pentru site-ul respectiv , am gasit si modelul difului (75GDN-1-4(8)-asta al meu e de 4ohmi) si cativa parametri thiele small. Acum sa ma mai documentez si mai astept si de la voi cateva idei ce as putea sa fac din el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări