Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6303 problema microfon

jonny_ryc

Postări Recomandate

am un 6303 cu urmatoarea problema; pot sa vb la el decat in castile handsfree, si casca bluethoot, decat asa ma poate auzii cel cu care vb, am schimbat microfonul dar degeaba ,am schimbat si smd-urile di zona microfonului dar degeaba , vreau cateva idei legate de functionarea acestui microfon, mentionez ca am masurat smd totul ok, dar as vrea sa fac daca se poate si aveti idee, o legatura a acestui microfon cu cel de la casca ,adica sa fac o punte de la mic la jakul de casti sa ma leg de acolo daca se poate!multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jonny_ryc

3

• Mihai85

1

• adriansorinsuditu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

inainte de toate masoara daca se alimenteaza mic(in timpul convorbirii sau in mod reportofon/inregistrare audio).E pacat sa macelaresti placa cu tot felul de sarme. mic astea sunt foarte sensibile si daca l-ai incalzit de sus este foarte probabil sa se fi stricat si cel nou. se gasesc 2 feluri de microfoane. Unele sunt dintr-un textolit (un fel de cablaj imrimat) si unele sunt cu o carcasa metalica aurita. ti le recomand pe acestea din urma, sunt mai rezistente la abuzuri. nu mi-a murit niciunul la lipire.

post-11276-139829421528_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări