jonny_ryc Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 am un 6303 cu urmatoarea problema; pot sa vb la el decat in castile handsfree, si casca bluethoot, decat asa ma poate auzii cel cu care vb, am schimbat microfonul dar degeaba ,am schimbat si smd-urile di zona microfonului dar degeaba , vreau cateva idei legate de functionarea acestui microfon, mentionez ca am masurat smd totul ok, dar as vrea sa fac daca se poate si aveti idee, o legatura a acestui microfon cu cel de la casca ,adica sa fac o punte de la mic la jakul de casti sa ma leg de acolo daca se poate!multumesc! Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 vezi aici http://www.u2ugsm.com/blog/nokia-6303-s ... ays-track/ Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Aprilie 18, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2012 multumesc am sa-n cerc si varianta aasta! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 inainte de toate masoara daca se alimenteaza mic(in timpul convorbirii sau in mod reportofon/inregistrare audio).E pacat sa macelaresti placa cu tot felul de sarme. mic astea sunt foarte sensibile si daca l-ai incalzit de sus este foarte probabil sa se fi stricat si cel nou. se gasesc 2 feluri de microfoane. Unele sunt dintr-un textolit (un fel de cablaj imrimat) si unele sunt cu o carcasa metalica aurita. ti le recomand pe acestea din urma, sunt mai rezistente la abuzuri. nu mi-a murit niciunul la lipire. Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 am sa incerc si cu unul din acest model, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum