Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Evaluare laptop

tr4nzistor

Postări Recomandate

@tr4nzistor, tu ceri linkuri dar pe multe site-uri sunt preturi mari (merg pe principiul "nu e prost cine cere...") si eu nu cumpar de acolo (cand am vrut sa-mi fac upgrade de procesor in romania nu gaseam sub 250 de roni si din anglia l-am luat sub 100). Totusi daca ar fi sa cumpar ceva SH as solicita o perioada de 7 zile in care sa-l forjez sa vad cum merge. Daca nu vrea omul.... ura si la gara, mai pun un leu (de fapt mai multi) si cumpar lucru nou (inseamna ca scula e cu "bube" si poate sa o pastreze). Acum ma tenteaza o tableta, noua, am gasit sub 400 de roni cu acte si garantie, oare intre un laptop sh la 700 de roni si o tableta noua cu 400-700, ca sunt mai multe modele, oare ce as alege? La fel, nu mai recomand nimanui (ca inainte mai recomandam) sa cumpere electronice sh. Daca vrea sfatul meu atunci lucru nou, altfel am discutii (si am avut destule) cand se defecteaza.Eu am mai cumparat chestii de pe forum, sh-uri (si nu de toate am fost 100% multumit), dar, pe viitor, incerc sa cumpar doar lucruri noi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tr4nzistor

8

• riderinblack

3

• godFather89

3

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Te cred dar nu toti au posibilitatea sa cumpere din anglia sau produse noi, eu vorbesc de preturile din romania si o masina care e 1000 lire in anglia aici costa vre-o 3000 asta e piata sh din romania care la occidentali un produs sh se da de multe ori aproape moca doar sa nu mai ocupe spatiu . dar sa nu uitam traim in romania totul costa pentru ca oamenii sunt saraci si nu fac cadouri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări