Vizitator radumic Postat Aprilie 22, 2006 Partajează Postat Aprilie 22, 2006 Salut va rog din suflet sa ma ajutatzi cu o schema !! :smt022 mi-am luat un mixer audio si el are decat o iesire audio stereo , eu as avea nevoie de un multiplicator de sunet adik o intrare stereo si 3-4 iesiri tot stereo pentru conectarea a mai multor statzii fara sa se piarda sunet . fiind incepator va rog sa-mi aratatzi si mie cateva scheme mai simple dar bune . MULTUMESC anticipat , cu stima RADU S Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 Pentru inceput, schema aceasta este facil de implementat si o poti multiplica la nesfarsit (2 bucati identice pentru stereo, 4 bucati identice pentru 2 iesiri stereo, etc.). Lista de piese: ========= R1,R3 = 10k Mono Potentiometer R2,R4 = 100k/0.25W Resistor R5 = 6k8/0.25W Resistor C1,C2,C3 = 100nF Ceramic Disc Capacitor Q1 = 2N3819 J-FET Transistor Exista si multe alte scheme cu circuite integrate, amplificatoare operationale sau tranzistoare. Asta mi s-a parut cea mai simpla pentru un incepator. Numai bine si succes! Link spre comentariu
Vizitator radumic Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 ai vrea te rog sa imi mai aratzi niste scheme cu circuite integrate ? Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 Uite aici un mixer fara componente active, doar cu componente pasive: Si uite aici 4 scheme extrem de simple de mixere active sau pasive: Spor la lucru! Link spre comentariu
Vizitator radumic Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 iti multumesc mult dar nu e tocmai ce caut , ideea e ca vreau sa am o intrare stereo si mai multe iesiri tot stereo pentru a conecta mai multe statzii Link spre comentariu
exxu Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 Inspira-te din schemele de mai sus: fa partea de iesire in cate exemplare ai tu nevoie si pastreaza o singura intrare... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum