Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor de mare putere

Vizitator biwak

Postări Recomandate

Vizitator biwak

Am o moara ce era functionala acum cativa ani. as vrea sa valorific motorul electric dar nu prea inteleg placuta de pe el. Cred ca are in jur de cativa zeci de kw insa as vrea sa stiu mai exact. Aveti vreo idee? Imi cer scoze, poate nu e cel mai bun topic pentru sectiunea asta insa nu am stiut unde sa ma adresez.Multumesc!

post-16205-13982942068_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• em2006

5

• H Robert

3

• mihaighe

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este un motor trifazat cu posibilitatea de legare la reteaua monofazata in triunghi si la reteaua trifazata in stea, puterea lui este de 0,82KW (820 W), curentul nominal din calcule este undeva la 3,5A, nu am putut sa indetific pe placa aceea cu parametri motorului, fecventa este de 50Hz, poti sa faci o poza cu motorul sau sa ne spui dimensiunea lui?

Link spre comentariu
Vizitator biwak

Nu cumva e de 18.5 kw. Adica o putere de nici un kw sa invarta atata sarcina cat este pe moara, parca nu-mi vine sa cred. In plus alimentarea se face pe niste cabluri f groase.Are cam 60-70cm lungime si inaltime cam 45-50cm.Sarcina era un ansamblu de roti cu curele si doua pietre de moara care puteau functiona simultan.

post-16205-139829420719_thumb.jpg

Link spre comentariu

Este un motor trifazat cu posibilitatea de legare la reteaua monofazata in triunghi si la reteaua trifazata in stea, ...

De unde ai tras concluzia cu monofazatul?Semnificatia corecta este: alimentare trifazata, triunghi pt 3x220V, stea pentru 3x380V.
Link spre comentariu

Este un motor trifazat cu posibilitatea de legare la reteaua monofazata in triunghi si la reteaua trifazata in stea, ...

De unde ai tras concluzia cu monofazatul?

Semnificatia corecta este: alimentare trifazata, triunghi pt 3x220V, stea pentru 3x380V.

Intradevar sunt 18.5 KW, iar acel 0,82 probabil este factorul de putere cos de fi, greseala mea.
Link spre comentariu
Vizitator biwak

Multumesc pentru raspunsuri. Singurul lucru ramane anul de fabricatie care vad ca scrie "975" si nici urma de "1".Aveti idee unde as putea gasi produse asemanatoare sa-mi fac o idee de valoarea lui?

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Singurul lucru ramane anul de fabricatie care vad ca scrie "975" si nici urma de "1".Aveti idee unde as putea gasi produse asemanatoare sa-mi fac o idee de valoarea lui?

Am raspuns clar dar tu te-ai grabit la citit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări