tiritrobo Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Pe carcasa scrie Telwin114 dar manualul service nu se potriveste cu ce am eu inauntru. Pe placa scrie TW115632. Deci cred ca modelul corect este Telwin Tecnica 115. Am aprins ledurile de power si eroare. Componentele de forta si cam tot ce am masurat sunt OK. Manualul de 114 il am. Vreau, musai, acela de 115 daca exista. MUltumesc. Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Dami o adresa de mail sa iti trimit ceva manuale. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Mutat la tehnica sudurii Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 nu este tecnica115(telwin).verifica dioda de pe iesire(sa nu fie in scurt)sau vreun termic(sa nu fi ramas decuplat).mai verifica si diodele in capsula TO-220 de pe langa radiatorul igbt-ului.cam asta e tot la panaramele astea de invertoare..... Link spre comentariu
tiritrobo Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 nu este tecnica115(telwin).verifica dioda de pe iesire(sa nu fie in scurt)sau vreun termic(sa nu fi ramas decuplat).mai verifica si diodele in capsula TO-220 de pe langa radiatorul igbt-ului.cam asta e tot la panaramele astea de invertoare.....Verificat si schimbat tot.Face fix la fel.Nu inteleg de ce sunt asa de multe diferente intre schema si cablajul real. Link spre comentariu
gabiu Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Am si eu unul defect. IGBT si dioda 6003 strapunse, rezistenta de pe softstart intrerupta, schema de telwin 114 pe care o am nu corespunde. Nu se vede sa mai fi umblat cineva pe placa, dar de pe ea lipseste un tranzistor Q7. De fapt terminalele au ramas lipite in cablaj, dar capsula nu exista, ca si cum ar fi zburat. Pentru ca toate piesele din jur sunt bune si nu exista urme de arsura, as crede ca placa a fost echipata cu tranzistor, dar acesta a fost ulterior indepartat prin indoiri succesive. As vrea sa stiu daca placa merge fara acel tranzistor sau nu. Poate sa ma ajute cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum