Vizitator king8989 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Am acizitionat un programator memori pe serial si m-ar interesa daca pot sa il folosesccu un adaptor rs232 express card la un laptop.imi cer scuze daca nu am postat undetrebuie.multumesc Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 greu de zis. trebuie testat.eu am avut unul care mi-a mers dar s-a rupt (am pus laptopul in rucsac cu adaptorul conectat) si am cumparat altul care il pot folosi la tot ce este serial cu exceptia programatorului.Asa ca mai bine testeaza sau cumpara unul pe USB.detalii vezi aici:viewtopic.php?f=59&t=86190&start=165 Link spre comentariu
Vizitator king8989 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Nu mai stii ce model era ala care mergea? Eu am gasit ceva de la Stlab dar nu as investi 100 de lei in el fara sa functioneze Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 o sa ma uit sa vad daca mai gasesc CD-ulnu am mai incercat sa-l repar, doar am bagat freza in el dupa care l-am aruncat.decat sa dai 100 lei pe unul mai bine cumperi de la «soringt» o interfata USB. Link spre comentariu
Vizitator king8989 Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Da dar mai am si o interfata diagnoza auto tot pe serial :( Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 in cazul acesta cu interfata auto este bine de testat.daca ai fi din zona mea ti-as putea imprumuta adaptorul pentru teste.incearca in zona ta la cei de la pcmadd ca mai au asa ceva sau poate gasesti un dock station pentru laptop.ce model este laptopul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum