Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma cu LM555

strombi

Postări Recomandate

Vreau sa urez prima data tuturor: Hristos a Inviat.Ne stiind unde sa incadrez cel mai bine subiectul m-am decis sa il deschid aici,as dorii sa realizez un sistem de alarma pentru casa cu ajutorul telefonului mobil.Am studiat putin pe net care este principiu de functionare si as fii hotarat sa il realizez.Am plecat cu studiu de la

http://www.azp.ro/scheme-electronice/automatizari/30-alarma-cu-lm555ne555-si-un-telefon-mobil.html
.

Vreau sa imi recomandati niste scheme mai usoare daca se poate,sau daca cineva a realizat un asemnea montaj cu o anumita schema il rog sa o posteze si sa ma sfatuieasca.Desi nu cred ca are importanta voi folosi ca si telefon de apelare un nokia 6080.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi71

5

• strombi

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu sunt acolo. insa maine o sa caut schema este in alt computer si acum e prea tarziu. am realizat montajul in peste 100 de exemplare. am montat pe la diverse magazine si cunostinte. nu cunosc modelul de nokia care l ati mentionat, eu am montat numai 5110 si 3310 ( 3410). in principiu se poate monta orice telefon. am facut si ceva modificari in schema de baza, o a vedeti ca schema e destul de simpla ( si ideea)

Link spre comentariu

din pacate nu pot nicicum pune la dispozitia colegilor schema respectiva. revistele au 50 de mega ,in format pdf. am incercat sa pun pe un site de gazduire fisiere dar cind postez linkul aici imi arata ca spam..

Link spre comentariu

am reusit cu ABY CONVERTER sa extrag esentialul. in schema respectiva la cd4093 se fac urmatoarele conexiuni : pin1 cu pin4 cu pin8( toate impreuna) pin 5 cu pin 10 , si pin 12 cu 13 si 3 . trebuie avut grija la cd4017. modelul hef4017 trebuie selectionat( altfel nu reseteaza) modelul CD4017 functioneaza perfect. eu am gasit cam la 5 exemplare de hef,unul care reseteaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări