Vizitator cia39187 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 salutare!incerc si eu sa construiesc o antena pentru modem in vederea castigului de semnal,sunt un incepator in domeniu si vreau sa invat mai multe.Problema mea este ca nu stiu dimensiunile de taiere la antena (am atasat poza cu modelul) eu am internetul de la cosmote cu un modem zte,este bun modelu de antena?cum sa il conectez la modem ca nu exista mufa pt semnal...ms Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 antena zic eu ar fi ok este un biquard simpu eu folosesc un biquard dublu idea ar fi sa faci 2 antene de acest fel una dublu si una simplu cea dublu sa o pui unde a-i semnal maxim cea simpla sub modem lungimea unu patrat este de 140mm (14centimetri 3,5latura )eu o folosesc pt rds(digi )la internet si voce daca vrei iti dau mai multe date constructive Link spre comentariu
25L91N11 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Vezi mai jos poate gasesti ceva pe placul tau. http://www.google.co.uk/search?q=quad+w ... 66&bih=606 Orice model alegi trebuie sa stii ca daca lasi cablu mai lung de 60-90cm pierzi semnal. Cablul de la noi de pe piata nu este intodeauna calitativ (poate ai noroc). Vezi ca nu este cablu de antena (75 ohms), este de 50 de ohms. Sunt si alte solutii ca de exemplu sa izolezi router-ul intr-o cutie linga antena afara si sa cobori cu alimentarea si gablul de semnal. Cel mai usor sa vezi semnalul si sa acordezi antena este cu Network stumbler (NetStumbler) este free. Este doar o parare, faci cum vrei pana la urma. Succes Link spre comentariu
Vizitator cia39187 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 bun,in poza aia se vede ca e facut din cupru.Din aluminiu sau alt material nu este bun.elementul ala patrat e plin sau gol pe dinauntru.cum conectez cablu la modem ca nu am loc,este ceva adaptor special pentru asa ceva Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 acele dimensiuni sunt date pentru 2100mghz daca sunt gresite rog a ma corecta mie cel putin asa mi-o iesit la calcul si asa functioneaza cablu intradevar este de foarte multe feluri si de foarte multe calitati daca te ajuta cu ceva 1-2 metri h155 iti dau eu sau 2metri h1000 dar acela este exagerat de gros 1cm Link spre comentariu
Vizitator cia39187 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 alt tip de material in afara de cupru e bun?ce grosime au elementi aia,si referitor la cablu cum il conectez la modem ca nu am loc. Link spre comentariu
radu42 Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Daca pui H155 si 20 m de cablu nu mai prinzi nimic...ai cistig citiva decibeli pe antena pierderi mari pe cablu la frecventa aia ...pune un cablu gros si de calitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum