kaioshin Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Bun de unde sa incep am nevoie de un magazin de compoente electrice adica rezistente bobine etc daca stie cineva unul din bistrita sau daca nu unul online bun. Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Ar trebui sa dai mai multe detalii, in principiu recomand TME, au piese bune, preturi rezonabile (mai scumpe decat preturile chinezariilor asta e clar). Totusi nu stiu ce bobine vrei, ca sunt multe tipuri, cel mai mult conteaza frecventa de lucru, inductanta si curentul. Adica daca vrei bobine de joasa frecventa de ordinul mH facute cu sarma de 1mm atunci doar cineva de la un atelier de bobinaj te poate ajuta. Link spre comentariu
kaioshin Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Ar trebui sa dai mai multe detalii, in principiu recomand TME, au piese bune, preturi rezonabile (mai scumpe decat preturile chinezariilor asta e clar). Totusi nu stiu ce bobine vrei, ca sunt multe tipuri, cel mai mult conteaza frecventa de lucru, inductanta si curentul. Adica daca vrei bobine de joasa frecventa de ordinul mH facute cu sarma de 1mm atunci doar cineva de la un atelier de bobinaj te poate ajuta. ms de sfat oricum stiu ce este o bobina am invatat la scoala si de ce atelier de bobinaj unde pot gasi unul ? Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Eu nu ti-am explicat ce este o bobina, doar ti-am spus ca depinde ce bobine vrei, cam ce valori si pentru ce aplicatii.La un atelier de bobinaj te-ar putea ajuta daca ai nevoie de bobine pentru filtre audio de exemplu, pentru ca acolo e curent mare si inductanta mare. Daca ai nevoie de bobine de curent mic si de precizie care sa fie montate pe cablaj, atunci vezi in magazinul de care ti-am zis.Tot nu ai zis ce fel de bobine ai nevoie.Cauta un atelier de bobinaj la tine in oras, doar cineva de la tine din oras iti poate recomanda un atelier. Link spre comentariu
kaioshin Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Tot nu ai zis ce fel de bobine ai nevoie.Cauta un atelier de bobinaj la tine in oras, doar cineva de la tine din oras iti poate recomanda un atelier.A fost doar exemple de componenta momentan daca tot a venit vorba de bobine nu am gasit nici la partea generatoarelor cum fac bobina adica:eu vreau sa construiesc un generator de dimensiuni foarte mici adica magnetul permanent are cam 10x5x3milimetri e foarte mica dar nu stiu cum sa fac bobinele sa corespunda cu magneti daca stiti sa imi explicati concret si cu magazinul online daca zici ca e bun asta o sa il folosesc multumesc. Link spre comentariu
kaioshin Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Vreau sa te intreb de unde cumperi tu piese ? presupun ca de la TME si transporta in orice judet din tara? Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Nu o sa gasesti la magazinul online sau la alt magazin asa ceva, tu trebuie sa faci suportul bobinei exact la dimensiunea magnetului tau. Asta e o problema de indemanare si materiale, trebuie ceva material plastic pentru carcasa bobinei.La magazine gasesti bobine cu miez de obicei, oricum nu gasesti ce vrei tu. deci tot la un mester care face bobinaj trebuie sa apelezi.TME iti trimite oriunde, acuma depinde ce ai nevoie, mai sunt si alte magazine care aduc piese mai ieftine si mai chinezesti asa, depinde ce ai nevoie, bobine oricum nu gasesti. Link spre comentariu
molioa Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Daca vrei un bobinator in Bistrita, te pot pune in tema cu un meserias. Magazin de componente electronice, gasesti in Decebal, peste drum de blocul Hermes, chiar pe colt. Link spre comentariu
kaioshin Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Nu o sa gasesti la magazinul online sau la alt magazin asa ceva, tu trebuie sa faci suportul bobinei exact la dimensiunea magnetului tau. Asta e o problema de indemanare si materiale, trebuie ceva material plastic pentru carcasa bobinei.La magazine gasesti bobine cu miez de obicei, oricum nu gasesti ce vrei tu. deci tot la un mester care face bobinaj trebuie sa apelezi.TME iti trimite oriunde, acuma depinde ce ai nevoie, mai sunt si alte magazine care aduc piese mai ieftine si mai chinezesti asa, depinde ce ai nevoie, bobine oricum nu gasesti.Uite eu stiu ca trebuie sa fac bobina de mina am deja materiale dar nu avea rost sa ma apuc sa gresesc si sa imi para rau ca am stricat fir de cupru degeaba mie imi trebuie sa stiu cite spire as avea nevoie la marimea magnetilor mei. Link spre comentariu
kaioshin Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Daca vrei un bobinator in Bistrita, te pot pune in tema cu un meserias. Magazin de componente electronice, gasesti in Decebal, peste drum de blocul Hermes, chiar pe colt.Daca poti terog sa imi dai un ID de mes sau ceva sa te mai intreb eu sunt tinar adica 16 ani vreau ca meseria asta sa o practic restul vieti sa daca tot esti din Bistrita sa te mai intreb una alta si ms de magazin tinem legatura. Link spre comentariu
molioa Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Iti trimit pe MP cauta in mesagerie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum