Vizitator ydoc Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Salut,Sunt incepator in electronica si as dori sa mi fac un robotel pe care sa-l controlez cu telefonul prin bluetooth.Mi-am propus sa ma folosesc de placa arduino si m-ar interesa un modul de bluetooth mai ifetin si care sa nu mi fie greu sa-l folosesc cu arduino. Link spre comentariu
Vizitator zoomer Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Salut,Sunt incepator in electronica si as dori sa mi fac un robotel pe care sa-l controlez cu telefonul prin bluetooth.Mi-am propus sa ma folosesc de placa arduino si m-ar interesa un modul de bluetooth mai ifetin si care sa nu mi fie greu sa-l folosesc cu arduino.Salut,ti-am dat pe MP sa nu se considere reclama. Link spre comentariu
Vizitator ydoc Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Salut,Sunt incepator in electronica si as dori sa mi fac un robotel pe care sa-l controlez cu telefonul prin bluetooth.Mi-am propus sa ma folosesc de placa arduino si m-ar interesa un modul de bluetooth mai ifetin si care sa nu mi fie greu sa-l folosesc cu arduino.Salut,ti-am dat pe MP sa nu se considere reclama.Nu am primit nimic:). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum