Vizitator mokus Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Dupa instalarea sp3 px win xp prof,mi se intampla ca se opreste calculatorul pe ecran albastru,cu meseje de eroare.M-am gandit ca solutia ar fi un system restore,dar in fereastra (system properties)unde ar trebui sa fie aceasta optiune nu este.De unde as putea seta ca sa apara? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Aceasta obtiune ori o gasesti in safe mode inainte se incarca windowsul apesi f8 si iti apare mai multe obtiuni selectezi SAFE MOdE si te intreaba daca vrei system restore sau Start -Programs-Accesories-System Tools Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 blue scrin da din cauza la vreun inconvenient intre placa de baza si chestiile care sunt montate pe ea. cu system restore nu cred ca rezolvi ceva, incerca o alta versiune de win Link spre comentariu
__farad__ Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Start>All Programs>Accesories>System Tools>System Restore.În control panel>system>system restore verifică să nu ai dezactivată funcţia (ai o căsuţă care nu trebuie bifată). Restaurarea sistemului nu se face din control panel ci direct din meniul de start, ca mai sus. Sau în safe mode Link spre comentariu
Vizitator mokus Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 In system tools nu apare optiunea system restore.De fapt mi am dat seama ca nu gaseste nici rstrui.exe,o sa incerc in safe mode.Mersi Link spre comentariu
iod2 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 nu o sa rezolvi nimic, pune un al win Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 nu o sa rezolvi nimic, pune un al winHristos a inviat !! Tot aceiasi parere am si eu sa incerce cu un alt wind.......sau cu un alt cd sau dvd cu wind.....respectiv,pentru ca s-ar putea sa aiba ceva probleme cd-ul sau dvd-ul pe care ati instalat dvs wind...... Succes !!!Paste Fericit !!! Link spre comentariu
mastodontu Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 ce atata zarva cu sp3? sa-mi spuna cineva la ce il foloseste? consider ca el creeaza mai multe probleme decat improvement.mokus,blue screen apare de multe ori din si din cauza vreunui bad sau eroare pe HDD. fa-i un test cu un hiren's boot cd Link spre comentariu
Vizitator mokus Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Problema s-a rezolvat intre timp,era a problema de contact la placile de RAM,am scos,am pus la loc si totul merge o.k de atunci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum