doru700 Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 salut ,cum se poate scoate functia immo la un renaul clio 2000 1.9tdi .nu mai recunoaste cipul ,ledul clipeste in permanenta mai repede decat de obicei ,functia de inchidere -deschidere din telecomanda functioneaza ,va multumesc . Link spre comentariu
alfabit Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 salut ,cum se poate scoate functia immo la un renaul clio 2000 1.9tdi .nu mai recunoaste cipul ,ledul clipeste in permanenta mai repede decat de obiceiCe ecu e ? Delphi DDCR, Bosch 15, uita-te si vezi ce scrie pe el, la modelele astea de clio e destul de simplu, iti trebuie decit scule si experienta, adica nu mare lucru. Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 16, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2012 salut ,cum se poate scoate functia immo la un renaul clio 2000 1.9tdi .nu mai recunoaste cipul ,ledul clipeste in permanenta mai repede decat de obiceiCe ecu e ? Delphi DDCR, Bosch 15, uita-te si vezi ce scrie pe el, la modelele astea de clio e destul de simplu, iti trebuie decit scule si experienta, adica nu mare lucru. nu am mai facut asa ceva ,acum nu sunt langa masina dar s-a uitat si scrie LUCAS made in UK practic nu stiu unde este ECU dar a zis ca este o cutie langa motor .am scule de citit memorii ,decodez cassuri auto .va multumesc Link spre comentariu
alfabit Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Da este Delphi Lucas DDCR, e simplu de rezolvat. Practic ai scule dar experienta zero in domeniul auto electronicii, daca te bagi in treaba asta ar trebui sa ai si o alta masina cu care sa umbli pina o faci pe asta. Prima data e mai greu, e un pic de munca si experimentat. Si daca nu iti iese sa ai o varianta de rezerva, cineva care sa stie si sa stea cu ochii pe tine si sa te corecteze daca faci ceva gresit. Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 16, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Da este Delphi Lucas DDCR, e simplu de rezolvat. Practic ai scule dar experienta zero in domeniul auto electronicii, daca te bagi in treaba asta ar trebui sa ai si o alta masina cu care sa umbli pina o faci pe asta. Prima data e mai greu, e un pic de munca si experimentat. Si daca nu iti iese sa ai o varianta de rezerva, cineva care sa stie si sa stea cu ochii pe tine si sa te corecteze daca faci ceva gresit.totusi ami puteti explica cam ce este de facut (am si putina experienta in domeniul auto)nu mi-as face probleme Link spre comentariu
alfabit Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Da este Delphi Lucas DDCR, e simplu de rezolvat. Practic ai scule dar experienta zero in domeniul auto electronicii, daca te bagi in treaba asta ar trebui sa ai si o alta masina cu care sa umbli pina o faci pe asta. Prima data e mai greu, e un pic de munca si experimentat. Si daca nu iti iese sa ai o varianta de rezerva, cineva care sa stie si sa stea cu ochii pe tine si sa te corecteze daca faci ceva gresit.totusi ami puteti explica cam ce este de facut (am si putina experienta in domeniul auto)nu mi-as face problemeNu prea pot explica in cuvinte, stii si tu, cine stie face, cine nu explica la altii...Sint forumuri unde iti explica cu poze, ca trebuie taiat cu bomfaierul sau alte scule ascutite, sa scoti o memorie din el etc.etc. Greu cu cuvintele la ingineri, daca le aveam cu povestile ma faceam profesor sau macar politician ! Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 16, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2012 de care memorie are 93c56 sau 93c66 este rotata sau normala daca o citesc si postez dumpul ami scoateti functia IMMO Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 16, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2012 am facut poze ami puteti spune care memorie este :cry: Link spre comentariu
alfabit Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Imi pare rau, nu am lucrat cu tipul asta de ecu, Lucas DCN, nu te pot ajuta. Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 cine poate sa-mi spuna ce trebuie sa fac ,va multumesc. Link spre comentariu
gabibota Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Domnu alfabit ,nu poate explica in cuvinte ,poate in bani,sau habar nu are;forumul este facut sa ne ajutam.Nu santem obligati sa raspundem! Link spre comentariu
doru700 Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 s-a rezolvat .s-a memorat alta cheie pe IMMO ..se poate inchide . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum