Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

renault clio 2000 1.9tdi IMMO

doru700

Postări Recomandate

salut ,cum se poate scoate functia immo la un renaul clio 2000 1.9tdi .nu mai recunoaste cipul ,ledul clipeste in permanenta mai repede decat de obicei ,functia de inchidere -deschidere din telecomanda functioneaza ,va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru700

7

• alfabit

4

• gabibota

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut ,cum se poate scoate functia immo la un renaul clio 2000 1.9tdi .nu mai recunoaste cipul ,ledul clipeste in permanenta mai repede decat de obicei

Ce ecu e ? Delphi DDCR, Bosch 15, uita-te si vezi ce scrie pe el, la modelele astea de clio e destul de simplu, iti trebuie decit scule si experienta, adica nu mare lucru.
Link spre comentariu

salut ,cum se poate scoate functia immo la un renaul clio 2000 1.9tdi .nu mai recunoaste cipul ,ledul clipeste in permanenta mai repede decat de obicei

Ce ecu e ? Delphi DDCR, Bosch 15, uita-te si vezi ce scrie pe el, la modelele astea de clio e destul de simplu, iti trebuie decit scule si experienta, adica nu mare lucru.
nu am mai facut asa ceva ,acum nu sunt langa masina dar s-a uitat si scrie LUCAS made in UK practic nu stiu unde este ECU dar a zis ca este o cutie langa motor .am scule de citit memorii ,decodez cassuri auto .va multumesc
Link spre comentariu

Da este Delphi Lucas DDCR, e simplu de rezolvat. Practic ai scule dar experienta zero in domeniul auto electronicii, daca te bagi in treaba asta ar trebui sa ai si o alta masina cu care sa umbli pina o faci pe asta. Prima data e mai greu, e un pic de munca si experimentat. Si daca nu iti iese sa ai o varianta de rezerva, cineva care sa stie si sa stea cu ochii pe tine si sa te corecteze daca faci ceva gresit.

Link spre comentariu

Da este Delphi Lucas DDCR, e simplu de rezolvat. Practic ai scule dar experienta zero in domeniul auto electronicii, daca te bagi in treaba asta ar trebui sa ai si o alta masina cu care sa umbli pina o faci pe asta. Prima data e mai greu, e un pic de munca si experimentat. Si daca nu iti iese sa ai o varianta de rezerva, cineva care sa stie si sa stea cu ochii pe tine si sa te corecteze daca faci ceva gresit.

totusi ami puteti explica cam ce este de facut (am si putina experienta in domeniul auto)nu mi-as face probleme
Link spre comentariu

totusi ami puteti explica cam ce este de facut (am si putina experienta in domeniul auto)nu mi-as face probleme
Nu prea pot explica in cuvinte, stii si tu, cine stie face, cine nu explica la altii...Sint forumuri unde iti explica cu poze, ca trebuie taiat cu bomfaierul sau alte scule ascutite, sa scoti o memorie din el etc.etc. Greu cu cuvintele la ingineri, daca le aveam cu povestile ma faceam profesor sau macar politician !
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări