Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer cu dif. SAL

MadRaper

Postări Recomandate

Multumesc lui titro! Am facut subwooferul ala l-am testat un pic si mi s-a parut ca "fasaie" aerul prin bass-reflex oare e prea mic? :? Oricum abia maine dimineatza il pun in teste calumea ca acum doarme lumea prin casa :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MadRaper

5

• Murcielad

2

• titro

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Crek eram beat cand ti-am dat parametrii la difuzorul ala :cry: ti-am dat parametrii la un difuzor identic doar ca de 20cm nu de 25cm cum e difuzorul meu.. cred ca de asta se aude asa eronat.. o sa incerc sa modific un pic partea unde vine difuzorul ca sa pot sa-l pun pe ala mai micia uite astia sunt parametrii la difuzorul pe care l-am pus eu in incinta Zenei terhelhet?ség / Music power / Maximale Musikleistung Pz / W 100Névleges terhelhet?ség / Power rating / Nennbelastbarkeit Pn / W 80Impedancia / Impedance / Impedanz Z / Ω 4Rezonancia frekvencia / Free air resonance / Resonanzfrequenz fs / Hz 36Frekvencia átvitel / Max. frequency range / Max. Frequenzbereich f / Hz 45-4500Keresztezési frekvencia (fels?) / Rec. crossover freq. (fmax.) / Empf. Trennfreq. (fmax.) fx / Hz 2500Érzékenység (1W/1m) / SPL (1W/1m) / Mittl. Schalldr. (1W/1m) Spl / dB 90Leng?tekercs átmér?je / Voice coil diameter / Schwingspulendurchmesser ∅ / inch 1,5Csévetest alapanyaga / Voice coil former / Schwingspulenträger ALUMembrán alapanyaga / Cone / Membran PAPERMágnes súlya / Magnet weight / Magnetgewicht Oz 20Egyenáramú ellenállás / RDC DC resistance / Gleichstromwiderst. RDC / Ω 3,9Membrán felület / Eff. cone area / Eff. Membranfläche Sd / cm2 353,0Mechanikai jósági tényez? / Mech. Q factor / Mechanise Güte Qms 5,15Elektromos jósági tényez? / Electr. Q factor / Elektrische Güte Qes 0,62Egyesített jósági tényez? / Total Q factor / Gesamtgüte Qts 0,56Térfogat egyenérték / Equivalent volume / Äquivalentvolumen VAS / l 89,00Mozgó tömeg / Moving mass / Bewegte Masse Mms / g 38,37Mechanikai ellenállás / Mech. resistance / Mech. Widerstand Rms / kg/s 1,83Membrán engedékenység / Suspension compl. / Nachgiebigkeit Cms / mm/N 0,51Er?tényez? / Force factor / Kraftfaktor BxL / Tm 7,09Induktivitás / Voice coil induct. / Schwingspulenindukt. L / mH 1,64Küls? méret / Dimension / Abmessungen ∅ / mm 254Beépítési méret / Mounting cutout / Einbauöffnung ∅ / mm 233oare se aude mai bine cu unu de ala mic decat cu asta mare?

Link spre comentariu

se pare ca da ala de 20 suna mai bine decat ala de 25cm in aceeasi incinta . treaba este ca mai mult ca sigur ala de 20cm va ajunge la Xmax mai repede decat ala de 25cm :wink: sooo.... Don`t worry be happy :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări