Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bec semnalizare golf 3 /led

Vizitator stefan1987

Postări Recomandate

Vizitator stefan1987

Farurile care le am pe masina au un loc ptr bec de semnalizare.Din pacate incap doar becuri mici de 5w si mi le vede ca si bec ars.Palpaie repede.Ce as putea face sa nu mai vada eroare ca bec ars.Masina este un golf 3.Atasez o poza cu farurile si tipul de bec care incape acolo.Multumesc

post-58655-13982942053_thumb.jpg

post-58655-139829420533_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• mikella

2

• yo9hmd

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator pisica matache

Cu siguranta va trebui o valoare mai mica;rezistenta va trebui sa consume diferenta de putere dintre becul original,si noul bec,de 5W.Acum ar trebui stiut ce putere avea becul original.Presupunand ca ar fi avut 20W,diferenta de 15W trebuie consumata de rezistenta,care ar trebui sa aibe 15R,la cel putin 20W.Totusi,ma intreb cat de vizibila va fi o semnalizare cu un bec de patru ori mai mic,ca putere,sa zicem,fata de original.

Link spre comentariu

Poate nu trebuie consumata toata diferenta, doar cat sa nu mai vada calculatorul bec ars.Asta trebuie vazut prin incercari. Parerea mea este ca nu merita sa schimbi becurile pentru un moft, dar fiecare cu placerea lui....

Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

Cred ca ai dreptate,avand in vedere ca pe spate exista becul original,legat in paralel cu cel de 5W.Intradevar ar trebui tatonata rezistenta,plecand de la 15R in sus.

Link spre comentariu
Vizitator stefan1987

Nu e un moft.Sunt nevoit sa pun semnalizarea acolo.Aveam semnalizarea in bara masinii unde intra un bec normal de 21 w.Acum in far nu pot sa bag bec asa mare(ca marime)ptr ca e gaura pentru un bec mic cum am pus in poza de mai sus.Si becuri de genul asta nu sunt decat de 5 w.In legatura ca lumineaza prea slab,fata de cel de 21 w .Am vazut ca exista cu mai multe leduri ,care sper sa lumineze destul de tare.

Link spre comentariu

Vezi ca exista si becoleduri d-astea cu rezistenta integrata,ca sa nu dea eroareDar cum tu inlocuiesti un bec de 21W..Apoi,nu cred ca exista becoled care sa dea lumina cat un bec de 21W si sa si incapa acolo..dar nu sunt la curent cu noutatile in domeniu,asa ca exista speranta

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Becuri 'cireasa' sant si de 10W... si sant si becuri cu halogen de semnalizare -in RO nu gasesti si sant tip sofit.Da' la ce-ti trebuie o semnalizare f vizibila? Intreb pt ca majoritatea soferilor ori nu semnalizeaza ,ori semnalizeaza in stil taxi (odata cu volanul).

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Scuze ,incercam de fapt sa atrag atentia asupra unui fapt.Nu cred ca ma intereseaza de ce are nevoie de semnalizare ca si originala ,ideea e sa rezolve problema .Atat.

Link spre comentariu
Vizitator stefan1987

Am scri si mai sus.Repet.Pentru semnlizare vizibila,sper, sa o folosesc.Am avut semnalizare in bara fata dar am schimbat bara si acum sunt nevoit sa o pun in far.Am explicat mai sus

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări