Vizitator lordc Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 buna tuturor ! sunt foarte incepator in chestii electronice, si am intrat aici sa intreb daca se poate face ce as vrea eu si anume sa cumpar un panou solar sau sa-l fac eu din bucati mici,si sa transform curentul in asa fel sa-mi pot incarca laptopul in timp real, adica sunt pe net incarcatoare dinastea dar sunt foarte mici si scumpe... ar fi vreo varianta pana la 100 euro ceva home made? daca stiti cum se face va rog sa-mi spuneti de ce am nevoieEditat de Madalina: nume subiect Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Eu zic ca dupa un mic studiu pe net o sa te poti decide: Link spre comentariu
Vizitator lordc Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 nu prea m-am prins care e faza, ce se poate cumpara in state aici nu prea este, macar spuneti-mi ce panou mi-ar trebui Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Panoul il alegi in functie de cati volti si cati amperi ai nevoie, adica in functie de alimentarea leptopului. Daca vrei sa folosesti fara baterie ai nevoie si de un regulator de tensiune, iar tensiunea panoului va fi mai mare decat cea necesara ca sa ai tensiune suficienta si cand este si cate un nor, plus ce cade pe regulator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum