Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformare curent pentru incarcare laptop

Vizitator lordc

Postări Recomandate

Vizitator lordc

buna tuturor ! sunt foarte incepator in chestii electronice, si am intrat aici sa intreb daca se poate face ce as vrea eu si anume sa cumpar un panou solar sau sa-l fac eu din bucati mici,si sa transform curentul in asa fel sa-mi pot incarca laptopul in timp real, adica sunt pe net incarcatoare dinastea dar sunt foarte mici si scumpe... ar fi vreo varianta pana la 100 euro ceva home made? daca stiti cum se face va rog sa-mi spuneti de ce am nevoieEditat de Madalina: nume subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

1

• Aelfo

1

Top autori în acest subiect

Panoul il alegi in functie de cati volti si cati amperi ai nevoie, adica in functie de alimentarea leptopului. Daca vrei sa folosesti fara baterie ai nevoie si de un regulator de tensiune, iar tensiunea panoului va fi mai mare decat cea necesara ca sa ai tensiune suficienta si cand este si cate un nor, plus ce cade pe regulator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări