Vizitator costel korg Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 In primul rand salutare tuturor membrilor din acest site!Nu de mult m-am apucat de cantat si fiind la inceput de 'cariera' am investit ceva bani .....orga ,mixer cu putere ,boxe samd pana de curand am avut doi sateliti t-box pa 502a si vreau sa imi schimb sistemul de sunet....m-am gandit sa imi iau doi sateliti pasivi fbt de 500 w numai ca nu imi mai ajung banii de sub-uri............mai am doua boxe pasive de la zeck sunt prea mari prea grele sunt cate 2 boxe pe 15 toli si goarna au 45 kg bucata ......grele nu gluma Ce ma gandeam .......sa scot 2 boxe din zeck-uri si sa fac 2 sub-uri mai usoare mai putin spatiu in masina etcele sunt de 400w in 8 ohmi produse de catre phl audioPower handling capacity 400 W AESReference efficiency(1W @ 1m) 98 dB SPLSPL max (continuous) 120 dB SPLUsable frequency range 40-1500 Hz Carcasa sub-urilor le fac eu caci am ceva cunostinte in pal melaminat problema este ,ce imi trebuie ca sa le limitez la 120 hz?Daca doreste cineva sa ma ajute sa le construiesc raman profund dator !! Link spre comentariu
Vizitator costel korg Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 up !Multumesc celor care vor sa ma ajute ! Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Pentru a face o cutie la difuzorul tau, ai nevoie de parametrii TS ai difuzorului.Altfel orice faci este la nimereala. Posteaza aici modelul de difozor si poate se gasesc pe undeva parametrii, sau poate l-a masurat cineva.Pentru a limita banda de frecventa ai nevoie de un filtru trece jos, pasiv sau activ dupa cum se potriveste mai bine. Link spre comentariu
Vizitator costel korg Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Acesta este site-ul http://www.phlaudio.com/main.html Aici gasim totul despre ele boxele mele au seria 1500 Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Daca difuzoarele tale au seria 1500, nu merge sa faci subufer cu ele. Frecventa la care pot fi utilizate este intre 400 si 5000hz.Difuzoarele astea sunt bune pentru medii, cum de altfel zice si producatorul. cele din seria 1220, 1330 ar mai merge da nu 1500. Cauta alte difuzoare sau strangi bani si cumperi ceva gata facut. Bafta! Link spre comentariu
Vizitator costel korg Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Scuza-ma te rog acum am vazut ca am scris gresit .....au seria 5100 sunt la products la 38 cm 15'' la bass ....ms mult ! Link spre comentariu
mikella Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Astea merg de facut subufer! Ai parametrii acolo, ii introduci in winsd si faci cutia.Daca nu te descurci te ajut eu, dar dupa ce imi pun un xp pe calculator ca pe linux nu merge programul. Link spre comentariu
Vizitator costel korg Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Cu scuzele de rigoare .....am descarcat programul si mi-am prins urechile in el !!!Cand ai timp si buna vointa poate le facem amandoi.Ms mult !!Costy Constanta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum