filip01 Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Stiti cumva daca pini de la displayurile LCD de laptop sunt standard? Ma refer la conectarea cu placa video - asa cum este standard pinoutul la VGA sau DVI.Ma intereseaza pt ca as vrea sa inlocuiesc un display de la un laptop HP trantit care nu mai afiseaza nimic (dar care merge ok pe monitor extern) cu un dsplay de Compaq vechi. Daca as identifica modul de conectare ar fi parfum.merci anticipat Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 pini de la display sunt identici poti conecta si display de monitor lcd,conteaza cablul lvds acela care face legatura cu placa de baza acela este de mai multe feluri ! in rest poti face aceasta treaba si eu am laptop fujitsu si display de hp,si merge fara probleme ! Link spre comentariu
filip01 Postat Aprilie 15, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2012 pini de la display sunt identici poti conecta si display de monitor lcd,conteaza cablul lvds acela care face legatura cu placa de baza acela este de mai multe feluri ! in rest poti face aceasta treaba si eu am laptop fujitsu si display de hp,si merge fara probleme !merci Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 nu aveti pt ce ! sigur merge chestia asta ca o folosesc daca aveti nevoie de cablu lvds alt model infara de ce aveti dv am eu unul la 15 lei ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum