Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display laptop

filip01

Postări Recomandate

Stiti cumva daca pini de la displayurile LCD de laptop sunt standard? Ma refer la conectarea cu placa video - asa cum este standard pinoutul la VGA sau DVI.Ma intereseaza pt ca as vrea sa inlocuiesc un display de la un laptop HP trantit care nu mai afiseaza nimic (dar care merge ok pe monitor extern) cu un dsplay de Compaq vechi. Daca as identifica modul de conectare ar fi parfum.merci anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• filip01

2

• stefan94stefan

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

pini de la display sunt identici poti conecta si display de monitor lcd,conteaza cablul lvds acela care face legatura cu placa de baza acela este de mai multe feluri ! in rest poti face aceasta treaba si eu am laptop fujitsu si display de hp,si merge fara probleme !

Link spre comentariu

pini de la display sunt identici poti conecta si display de monitor lcd,conteaza cablul lvds acela care face legatura cu placa de baza acela este de mai multe feluri ! in rest poti face aceasta treaba si eu am laptop fujitsu si display de hp,si merge fara probleme !

merci
Link spre comentariu

nu aveti pt ce ! sigur merge chestia asta ca o folosesc daca aveti nevoie de cablu lvds alt model infara de ce aveti dv am eu unul la 15 lei !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări