relucavnic Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Vreau sa imi iau o placa audio pe usb bugetul pe care il am este undeva intre 100 si 150 lei a-s dori ceva ori cu iesire pe mufe rca sau sa aiba jack de 6.3. Multumesc. Link spre comentariu
hugo Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Nu stiu daca satisfac toate cerintele tale insa interfete mai ieftine... te poti uita dupa BEHRINGER UCA202, BEHRINGER UCA222. Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 15, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2012 De placa asta ce parere ai ii buna de ceva? ST-LAB M-330 7.1 USB 2.0 Link spre comentariu
hugo Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Nu stiu ce sa zic despre ST-Lab, poate iti raspunde altcineva priceput in domeniu. Dintre placile audio externe, M-Audio sunt laudate insa sunt peste bugetul tau. Behringer era o varianta buget, simpla, insa care-si face treaba.Depinde acum si pentru ce vrei sa folosesti interfata audio. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 ST-Lab doar asambleaza, ramane de vazut cine a facut chipsetul. Daca e C-Media Oxygen atunci e ok, iti faci treaba cu ea. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Dar de asta ce spuneti? Creative - Sound Blaster X-FI Surround 5.1 Pro Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 22, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Dar de asta ce spuneti? Creative - Sound Blaster X-FI Surround 5.1 ProPlaca este super chear cum mi-as dori eu dar are pretul peste bugetul meu (placa coste 200-350 lei din ce am vazut eu) bugetul meu este undeva la 100-150 lei.Multumesc pentru raspuns astept in continuare pareri. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Ideea era ca si eu sunt interesat de o placa de sunet pt. mine.Sper c a nu te deranjeaza ca am scris aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum