Vizitator djdanyx Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Hristos a inviat ! nu stiu daca am postat unde trebuie, dar am o problema la centrala termica:cand dau drumul la apa calda, merge 1-2 min si se opreste..dupa aia merge iar si iar se opreste nu mai da apa calda.. care ar putea fi problema? Link spre comentariu
japan Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Adevarat a inviat ! Nu ai postat unde trebuie. Ce marca este centrala ? :inchis Ceva date ar fi utile in rezolvarea problemei. Probleme de la tensiunea de la priza pana la presiunea de la manometru. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Centrala ... Brand , Model , cod eroare ... ? Link spre comentariu
Vizitator djdanyx Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 beretta ciao e marca.acum 2 seri cand am facut dus o fost o cadere foarte mare de tensiune (a fost vreme tare), si pe urma nu a mai mers. se poate sa fie din cauza asta? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Ledul rosu de la Beretta se aprinde ... astfel: 1.rosu continu: - LIPSA FLACARA : -nu ai gaz -vana de gaz primeste comanda dar nu deschide - deci vana de gaz defecta - ai flacara dar electrodul de ionizare nu functioneaza corect - aprinderea nu este buna si nu da scanteie de fiecare data - PLACA ELECTRONICA DEFECTA - PRESOSTAT AER *** : - acesta este defect , nu sesizeaza functionarea ventilatorului si trebuie schimbat - ventilator cu probleme - KIT evacuare infundat -SONDA NTC INCALZIRE : -decalibrata si trebuie schimbata - PRESOSTAT APA*** : - nu ai apa in instalatie - presostat defect si trebuie schimbat *** -Atat presostatul de aer cat si cel de apa ,in caz de probleme nu semnalizeaza din prima ledul rosu .In prima faza semnalizeaza ledul verde intermitent 0,5sec aprins si 0.5 sec stins timp de 10 minute si in cazul in care centrala nu revine singura se aprinde ledul rosu permanent .(a nu se confunda cu functia SARA cand ledul verde clipeste intermitent rapid) 2.rosu intermitent : - TERMOSTAT LIMITA : - centrala a intrat in "supratemperatura" - probleme pe circuitul hidraulic ( schimbator sau filtre infundate) - termostat limita defect Inainte de a chema service-ul verifica daca : ai gaze (dai drumul la aragaz),daca ai presiune pe incalzire(recomandarea mea este sa ai cam 1bar cand radiatoarele sunt reci),daca KIT-ul de evacuare este sau nu obturat.Daca dupa ce ai verificat si eventual remediat , constati ca centrala tot nu functioneaza atunci trebuie sa chemi tehnicianul de service. http://www.climatecnica.com/caldera-mur ... 2.624.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum