Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

upgrade procesor laptop

sorinpavel

Postări Recomandate

Salut am un laptop fujitsu-siemens la1703 care are procesor amd turion 64 MK-36. Am gasit la un coleg pe forum un amd turion 64 TL-56.Al meu e la 2Ghz dar cu 1 nucleu.Al colegului este la 1.8Ghz dar cu 2 nuclee.Se va simti vreo imbunatatire? Multumesc si sarbatori fericite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

6

• sebi

3

• FLORIN IORDACHE

1

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

De ce intreb mai mult,am o camera foto care filmeaza si HD si acolo spune ca trebuie minin procesor de 2.2Ghz.Oare o sa ma ajute procesorul asta?Merci

Link spre comentariu

banuesc ca este vorba de 2,2mhz single core iar un dual core este superior deci io cred ca va merge.acum io nu stiu daca vi se nimereste procul de la player4,asta in functie de ce suporta placa de baza.

Link spre comentariu

Buna seara ! Pai uitati-va in manualul de utilizare al laptopului si vedeti sigur ce procesoare suporta acest laptop al dvs. :da Paste fericit !!!

Link spre comentariu

Era bine daca aveam manualul lui dar se pare ca merge.La emag este (sau a fost) exact modelul meu cu procesor din seria TL. Oricum orice sfat sau parere e binevenita.Sarbatori fericite.

Link spre comentariu

Acum m-ai bagat in ceata. Nu pot sa-i spun omului sa-l trimita si p'orma sa-i spun sa-l ia inapoi.Poate mai stie cineva mai exact.Am timp pana miercuri.Merci

Link spre comentariu

Poate ajuta astaComputer Brand Name: FUJITSU SIEMENS AMILO La1703Motherboard Motherboard Model: Inventec E25Motherboard Chipset: VIA K8M890CE + VT8237AMotherboard Slots: 1xPCI, 1xAGP v3.0 , 1xPCI Express x1, 1xPCI Express x16PCI Express Version Supported: v1.0USB Version Supported: v2.0BIOS BIOS Manufacturer: Phoenix TechnologiesBIOS Date: 02/11/09BIOS Version: 8.8-0023-M008 EFI BIOS: Not CapableSuper-IO/LPC Chip: UnknownDriver/BIOS Updates Scan for Driver Updates: Check for Latest Drivers (DriverAgent)BIOS Update Check: Check for BIOS Update (BIOSAgentPlus)

Link spre comentariu

La laptopul meu am cautat atat user-manualul cat si service-manualul. Le-am citit (pe sarite, nu din scoarta-n-scoarta) si am aflat ce procesoare merg la placa de baza. Din pacate nu mai stiu in care manual era trecuta informatia...Ca idee am renuntat la [email protected] in favoarea unui [email protected]. Diferenta se simte fara nici o discutie.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări