ODoru Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Vreeau sa fac un montaj care sa reduca curentul de la o baterie de masina de 12 v la 4v pentru niste leduri.Stiu ca imi trebuie un rezistor si un condesator de nu stiu de cat trebuie sa fie toate astea. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Pentru cate led_uri ? La ce tensiune sunt si ce ... curent ? http://led.linear1.org/led.wiz Link spre comentariu
ODoru Postat Aprilie 14, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2012 ms ai o bere de la mine :Xda faza e ca aici nu imi tine cont si de amperaju sursei ca eu vreau sa pun la o sursa de 10 amperi Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Nu are treaba cu ... amperajul sursei. Link spre comentariu
ODoru Postat Aprilie 14, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Nu are treaba cu ... amperajul sursei.cum sa nu aiba treaba?!?! nu trebuie si rezistorul sa aiba un anumit vataj(sa fie de 2w, 4w etc) ca daca nu o sa mil prajeasca si nu trebuie cumva si un condensator :-? Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 leoncris are dreptate , exceptand poate cazul in care ai FOARTE multe leduri sau niste leduri de putere mare . Poate ne spui si ce fel de leduri vrei sa folosesti si cate . Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Ai cam chiulit de la orele de ... Dece ti'am dat site_ul ala ?Insereaza datele LED_urilor tale si obtii si schema , mura'n gura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum