cata_124 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Vreau si eu un sfat.Din ce imi recomandati sa fac si eu suportul unei bobine prentru un difuzor, ce material este mai indicat si mai bun. Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Ar fi bine sa faci din acelasi material din care a fost facuta initial. Aluminiul e destul de bun, mult mai bun ca hartia oricum. Mai bun ar fi sa faci din Kapton (mai usor si rezista bine la temeperaturi mari) dar nu cred ca e accesibil sa gasesti asa ceva.Bafta ! Link spre comentariu
cata_124 Postat Aprilie 14, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Cea veche era de Al. ma gandeam si eu la asta, dar din ce ?cutii de bere, suc? Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Trebuie sa gasesti ceva de aproximativ aceeasi grosime... Vezi ce grosimi are tabla la cutii de bere si suc si compari cu tabla de la bobina originala.Eu cred ca ar trebui sa mearga tabla de Al de la doze de bere, e si un pic rotunjita... Link spre comentariu
diff Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Vreau si eu un sfat.Din ce imi recomandati sa fac si eu suportul unei bobine prentru un difuzor, ce material este mai indicat si mai bun.Salut,da un search si vei gasi ce cauti,cu stima viewtopic.php?f=4&t=85263 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum