Depanatorul Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Fratilor, "augustin" are un motor mic ...... "Puterea motorului este de 32W si 1400Rpm." Nu-i trebuie mare precizie, conditii speciale de functionare, puteri/consum curent variabil........ De ce va complicati sa dati raspunsuri ca si cum ar avea motor industrial de mare putere? Link spre comentariu
mihaighe Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 De ce va complicati sa dati raspunsuri ca si cum ar avea motor industrial de mare putere?Pentru ca nu a spus de la inceput ce doreste.PS.Vezi ca la inceput si tu ai fost dus in eroare de lipsa informatiilor.La asa puteri mici si pentru un ventilator mai bine modifici geometric debitul de aer pe evacuare ai ai acelasi efect cu variatia turatiei. Link spre comentariu
Depanatorul Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Fratilor, "augustin" a lansat o tema si noi ne dam cu capu' :banghead: Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Problema a fost rezolvata.Motorul respectiv e cu perii ,asa se explica de ce merge si in ca si in cc sau cu rotor in scurt si functioneaza pe o semialtenanta. Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 topicul e cam vechi dar poate totusi am noroc si raspunde cineva control turatie motor de aspirator ? vechi de prin anii 70 cred , motorul e cu carbuni utilizare - sa invarta un ax pe suport (rulmenti), transmisie pe curea , pe care e prins un disc pentru debitare , plastic , textolit , aluminiu Link spre comentariu
amudsen Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Mai bine vezi un motor de masina de spalat, are si tahogenerator, poti sa-l adaptezi foarte bine la ce ai nevoie (sarcini variabile). Motorul de aspirator e bun doar la ce a fost proiectat. Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Sorin Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 La motor de masina de spalat ma gandeam si eu dar am crezut ca pot scapa de o noua investitie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum