Vizitator DarkDevil88 Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Sal sry daca am deschis topic unde nu trebe. Am un laptop dell latitude c600/c500 si as dori sa stiu daca stie cineva daca se poate face un upgrade de frimeware sau un upgrade la el pentru a putea sa bag mai mult ram maxim la el standard e 512 si vroiam un maxim 1 Gb de ram macar. msk foarte mult. Link spre comentariu
idm_luci Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 marirea cantitatii de RAM suportata s-ar fi putut face cu un update de bios dar din pacate in istoricul versiunilor de bios de la modelul acesta nu am vazut nici o referire la marirea cantitatii de memorie suportata deci banuiesc ca a ramas la max 512mb(2x256Mb). Link spre comentariu
idm_luci Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 marirea cantitatii de RAM suportata s-ar fi putut face cu un update de bios dar din pacate in istoricul versiunilor de bios de la modelul acesta nu am vazut nici o referire la marirea cantitatii de memorie suportata deci banuiesc ca a ramas la max 512mb(2x256Mb). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum