tr4nzistor Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Salut niste sfaturi utile de intretinere baterie de laptop ? Eu am intrat ieri cu everest si imi arata la procent de utilizare baterie 16% ,l-am folosit pe baterie pana a ajuns la minim , si l-am incarcat full dupa care imi arata nivel de utilizare 20% . sunt corecti indicatorii respectivi ? sau ce sa fac sa nu ai scada asa dramatic capacitatea bateriei ? Ms. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Va salut! Cat va tine bateria incarcata? Apropo, ce laptop aveti ?Astept ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Va salut! Cat va tine bateria incarcata? Apropo, ce laptop aveti ?Astept ! Link spre comentariu
tr4nzistor Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Buna ziua, cu luminozitatea la jumatate imi indica in jur de 2 h insa folosit pe net prin wifi ma tine maxim 1:30h depinde de cum il folosesti ,am un dell vostro 1000 dual core la 1.9 ghz .Am citit pe niste forumuri ca daca fac mai multe cicluri de descarcare pana la sub 20% si incarcare creste performanta bateriei.Indicele din everest este concludent ? Link spre comentariu
tr4nzistor Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Buna ziua, cu luminozitatea la jumatate imi indica in jur de 2 h insa folosit pe net prin wifi ma tine maxim 1:30h depinde de cum il folosesti ,am un dell vostro 1000 dual core la 1.9 ghz .Am citit pe niste forumuri ca daca fac mai multe cicluri de descarcare pana la sub 20% si incarcare creste performanta bateriei.Indicele din everest este concludent ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Am uitat sa va intreb si ce vechime are acest laptop,dar daca are o vechime de peste un an si jumatate,atunci este ff bn cat va mai tane bateria,pentru ca la un laptop nou tane bateria cam 3 ore si jumata maxin 4 ore. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Am uitat sa va intreb si ce vechime are acest laptop,dar daca are o vechime de peste un an si jumatate,atunci este ff bn cat va mai tane bateria,pentru ca la un laptop nou tane bateria cam 3 ore si jumata maxin 4 ore. Link spre comentariu
Vizitator prosperdan Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Va recomand http://www.baterii-laptop.com/durata-de-viata-baterii-litiu Link spre comentariu
tr4nzistor Postat Aprilie 16, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Are in jur de 1 an jumate , ce ma intereseaza insa daca procentul de uzura din everest este real si daca fac mai multe cicluri de descarcare sub 20% si incarcare 100% castig ceva la performantele bateriei . Ms . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum