alexis1 Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Pentru cei interesati, un proiect detaliat de masina de bobinat fagure este prezentat si in cartea "Laboratorul radioamatorului" de I. Boghitoiu, la pagina 72. Link spre comentariu
alexis1 Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Pentru cei interesati, un proiect detaliat de masina de bobinat fagure este prezentat si in cartea "Laboratorul radioamatorului" de I. Boghitoiu, la pagina 72. Am uitat sa precizez data editarii/tipariri cartii :1959. Daca cineva ar fi vrut sa realizeze /utilizeze o astfel de masina, ar fi avut de unde sa se inspire, problema este :cine mai utilizeaza astfel de bobinaje, ca sa o si realizeze? Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Acum 29 minute, alexis1 a spus: cine mai utilizeaza astfel de bobinaje, ca sa o si realizeze? Cei care restaurează aparate de radio care conțin în schema lor asemenea bobine, ce de multe ori fac deliciul rozătoarelor. Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Se poate descarca aceasta carte, de undeva, in format pdf? Multumesc. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Se poate descarca de aici (am asteptat 2minute) https://dokumen.pub/qdownload/laboratorul-radioamatorului.html Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Multumesc. Nu o aveam in colectia digitala. Link spre comentariu
AFCtin Postat Noiembrie 4 Partajează Postat Noiembrie 4 La 28.03.2024 la 7:59, Untold a spus: Am gasit asta, sunt desene cu toate componentele cu tot cu cote, proiect complet! bobinatrice_a_nido_dapi.pdf 1.18 MB · 45 descărcări Multumesc. Cu stima Antonio Link spre comentariu
Jeanb Postat Noiembrie 10 Partajează Postat Noiembrie 10 (editat) La 04.04.2024 la 18:50, cristi7521 a spus: Se poate descarca de aici (am asteptat 2minute) https://dokumen.pub/qdownload/laboratorul-radioamatorului.html Multumesc. Foarte interesanta cartea. Editat Noiembrie 10 de Jeanb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum