Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

progam de rescris

Vizitator neculea corneliu

Postări Recomandate

cat imi ia cineva sa rescrie un program pt pic 16c84 ?e scris pt un compilator vechi mpasm-nu stiu care,iar un compilator nou nu-mi recunoaste vreo patru sute si ceva de linii de comanda din o mie.nu ma pricep la sintaxa asm.programul e pentru un convertizor 12v-220v.in sarcina face sinusoida de 60hz sau 50,dupa cum e quartz-ul, din 1024-parca-segmente pwm.la fel,urmareste printr-un adc 038 curentul de iesire,supratensiunile,suprasarcina.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

nu e nici o problema cu copyright-ul.omul cere pe site-ul lui sa nu il puna nimeni sa rescrie programul pt alt compilator.nu cred ca reusesc sa pun atasamentul asa ca o sa pun adresele:site-ul unde este prezentata aplicatia-

http://www.technology.niagarac.on.ca/st ... le/i2k.htm si adresa fisierului asm:http://www.technology.niagarac.on.ca/staff/mcsele/invert7.asm. e mura in gura daca stii asm.eu nu stiu...

Link spre comentariu

Salut,Pai vad ca e scris chiar ptr C84. Iti trebuie hexul de fapt?CiripEDIT: Uite aici asm-ul "corectat" si hexul. Au fost cateva warninguri, nu erori si au fost putine. Am asamblat cu MPLAB 7.10. Merge brici. Nici o garantie in privinta functionalitatii programului. Asta nu am timp sau interes sa testez.

Link spre comentariu

omu' eu am luat fisierul invertr7.asm de pe pagina aia, am facut un proiect in ultima versiune MPLAB 7.31 am deschis proiectul, am schimbat urmatoarele 2 linii: LIST p=16F84 ;PIC16C84 is the target processor INCLUDE "P16F84.INC" ;Include file with register definesca sa poti folosi 16F84 si am compilat si mi-a iesit fisierul .HEX pentru a fi incarcat in PIC. Nu mi-a aparut nici o eroare. Am atasat un zip cu tot proiectul sa vezi ca merge.Sau tu vrei sa fie modificat codul pentru a obtine frecventza de 50Hz fara a mai modifica cuartzul???

Link spre comentariu

hex-ul imi trebuia si am incercat sa il asamblez cu o versiune lite.de fapt mi-am prins mustatile cand am vazut mesajele de eroare.a trecut un an jumate de cand am esuat lamentabil in aceasta incercare.as vrea sa invat si eu asm-ul, numai ca e tare greu de unul singur si cu timpul stau foarte prost.am inteles ca se poate modifica in doua feluri frecventa.prefer sa schimb quartz-ul pentru ca se gaseste.o sa fac montajul electronic pentru ca mai am piesele cumparate de acum doi ani.incerc sa inscriu hex-ul cu pony prog sau ic-prog-sa-mi amintesc numai cum se face.sa-mi spuneti ce va datorez si pe cat voi putea voi incerca sa ma revansez.sper sa mearga,omul pare serios.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări