critix Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Salutare.O intrebare, cam de incepator, cred...As putea folosi la un PIC 12F675 un pin si ca IN si ca OUT?In sensul ca... la alimentarea picului, sa folosesc un pin ca si OUT, iar apoi sa folosesc acel pin ca si IN?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
vcdec Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Da, se poate, fara probleme. Link spre comentariu
critix Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Super atunci...Imi poti da ceva exemple de soft? Mentionez ca mai mult am folosit picbasic...Poti sa imi spui cum pot defini pinul in program ca si IN apoi ca si OUT? Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Uite un document foarte interesant...Sper sa-ti fie de folos ! Link spre comentariu
critix Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Mersi mult pt document... intr-adevar, imi este foarte util...Sarbatori Fericite !P.S. Mai ai alte documente la fel? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum