zarra68 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Made in Lituania,la Riga,cu difuri daneze.Up,am eu un dif de s30,dar este pe 4 ohmi! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Mi-ai pus capac cu pozele astea...Sustin ce am scris la inceputul topicului, si adaug; Suntem la coada Europei, de departe... Link spre comentariu
gigiones Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Mi-ai pus capac cu pozele astea...Sustin ce am scris la inceputul topicului, si adaug; Suntem la coada Europei, de departe...practic ,chiar nici nu existam ! Link spre comentariu
VTP Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 practic ,chiar nici nu existam !Cand a facut ceva ca lumea muncitorul roman???? Si cand avea unde sa lucreze, isi batea joc de materiale si de produse. Cauta sa-si cumpere ceva de la Comturist, in timp ce in Westul Salbatic, muncitorii isi cumparau produsele proprii pentru ca nu-si bateau joc de ce faceau!Mai citit odata:- nu sunt incinte rusesti, producatorii ar fi foarte ofensati daca li s-ar spune asta in fata!- tweeterele Vifa sunt daneze ( 100% din orasul danez Panyiu )- mediile au sasiul si magnetul de la un producator german;- wooferele sunt facute in casa;- elementele pasive din filtru sunt "daneze" din PRC, la fel si auxiliarele aurite sau nu;In orice caz nu au SS deci sunt entry level! Sau mai rau! Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 mi se face pielea de crocodil ,sunt exceptional de frumoase ! Link spre comentariu
daniro Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Letonienii de la Radiotehnika au produs incinte permanent, nu au facut nicio pauza. Modelul S-400M are cativa ani de cand e in productie, urmeaza sa fie inlocuit. Link spre comentariu
Vizitator mariustm Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Incintele din clasa de sus ,sunt construite cu difuri de la Vifa si Perless. Radiotehnika Giant fs-100n in actiune. Pret per bucata cam 700 de euro. http://hifiestonia.ee/shop/radiotehnika ... s-100n-fin Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Bravo lor, se vede urma de gene germanice, doar era odată acolo Prusia Orientală, urmaşa statului teutonic medieval.Noi tot susţinem fără temei că avem gene latine, sau o fi vorba de ''latrine''... Link spre comentariu
Dima8930 Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Apropo de teutoni, Urmaresc T+A Criterion, noul model aduce cu gigantul (driver "proprietar" -tot danez- si mai mare) insa vine cu pret dublu fata de editia veche, respectiv de la 4000 la 8000 perechea si dupa abandon tweeter SB acustic (custom?) . http://www.taelektroakustik.de/index.php?id=501&L=1 editia anterioara: http://audio.com.pl/testy/t+a-criterion-ts300:1 Daca e offtopic, m-ar bucura sa dechidem altul nou poate se apuca cineva de mesterit. Pina una alta cine poate spune codurile echivalente de la 5" si 8" ? cel de 1" are marca la vedere. Link spre comentariu
gigiones Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 din experienta si practica, sunt perfecte si ideale pentru eunuci Link spre comentariu
djx700 Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 imi plac coloanele alea cu cate 5 difuzoare :X Link spre comentariu
Dima8930 Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Au 3 cai, cine gaseste schema de la filtre? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Da , buna intrebare . Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Au 3 cai, cine gaseste schema de la filtre?La ce ti-ar folosi??? Pentru documentare?Daca nu ai si difuzoarele, schemele sunt doar ca documentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum