Luca Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Mi se pare mie sau cei de la Radiotehnika Russia au inceput sa faca boxe dupa o lunga pauza ? Boxele par facute foarte bine, cu mult peste ce exista pe piata. Site Oficial: http://www.rrr.lv/en Poze cu interioru unor boxe: http://nuke.nonsoloaudiofili.com/VEFRad ... fault.aspx Link spre comentariu
ozenel Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Dupa cum se vede, da. Si din punctul meu de vedere se vede bine. Ah, ce bine arata wooferul ala de pe lateral cu suspensia intoarsa.Ma duc sa le dau de veste alor mele ca nu li s-a stins neamul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Vai ce ma infurie chestia asta! Pai da, rusu' e destept, si pune mana la munca, nu mananca seminte pe sant, si c...t pe forumuri... Link spre comentariu
oaki Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Ultimul brand de tara este "mamaliga", promovat de ... National Geographic. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Ar fi interesante si niste preturi. Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Nu observa nimeni ceva ciudat in linkul pus la sfarsit de Lucaionut?Modelul ala Giant FS-100 are difuzoare VIFA (ciudat unele made in germany) si nici urma de condensatori rusesti in filtru. La modelul cu difuzorul lateral intreadevar woofer-ul semana a difuzor Radiotehnika. Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Modelul ala Giant FS-100 are difuzoare VIFA (ciudat unele made in germany) si nici urma de condensatori rusesti in filtru. La modelul cu difuzorul lateral intreadevar woofer-ul semana a difuzor Radiotehnika.-Poate ca Vifa a infintat o fabrica in germania.-Este ceva normal ca sa fie facute de diverse firme, daca ma gandesc mai bine ce boxe din ziua de azi sunt facute cap coada de firma ce poarta emblema (condensatori , bobine, difuzoare, ?) Link spre comentariu
ozenel Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 alea chinezesti sunt claaaar facute din aceiasi categorie de componente. Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 13, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Cred ca nemti de la Magnat au inceput sa tremure cand iau vazut pe Rusii de la Radiotehnika ce boxe face. :rade: :rade: Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Faceţi mari confuzii... geografice şi istorice, niciodată firma nu a fost rusească, poate sovietică între 1945-1991. http://www.radiotehnika.lv/contact_us.php Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Faceţi mari confuzii... geografice şi istorice, niciodată firma nu a fost rusească, poate sovietică între 1945-1991. http://www.radiotehnika.lv/contact_us.php Link spre comentariu
eduardo Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 interesant, pastrez si acum celebrele S 30 B , daca ar fi un pret rezonabil as cumpara o pereche ! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 si eu am o pereche s30B care arata foate bine, cumparate de la un coleg de facultate de peste Prut si nu le-as vinde pentru nimic in lume valoare sentimetala + sunet excelent pentru niste incinte asa de mici :)multumesc! Link spre comentariu
petreelectronic Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 offtopic: am nevoie de un dif de joase pentru S30B Link spre comentariu
eduardo Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 vezi pe kazii , era o pereche saptamana trecuta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum