Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Noi Radiotehnika

Luca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dima8930

4

• Luca

4

• VTP

3

• zal

3

Top autori în acest subiect

Postări populare

Luca

Imagini postate

Dupa cum se vede, da. Si din punctul meu de vedere se vede bine. Ah, ce bine arata wooferul ala de pe lateral cu suspensia intoarsa.Ma duc sa le dau de veste alor mele ca nu li s-a stins neamul. :101

Link spre comentariu

Nu observa nimeni ceva ciudat in linkul pus la sfarsit de Lucaionut?Modelul ala Giant FS-100 are difuzoare VIFA (ciudat unele made in germany) si nici urma de condensatori rusesti in filtru. La modelul cu difuzorul lateral intreadevar woofer-ul semana a difuzor Radiotehnika.

Link spre comentariu

Modelul ala Giant FS-100 are difuzoare VIFA (ciudat unele made in germany) si nici urma de condensatori rusesti in filtru. La modelul cu difuzorul lateral intreadevar woofer-ul semana a difuzor Radiotehnika.

-Poate ca Vifa a infintat o fabrica in germania.-Este ceva normal ca sa fie facute de diverse firme, daca ma gandesc mai bine ce boxe din ziua de azi sunt facute cap coada de firma ce poarta emblema (condensatori , bobine, difuzoare, ?)
Link spre comentariu

si eu am o pereche s30B care arata foate bine, cumparate de la un coleg de facultate de peste Prut si nu le-as vinde pentru nimic in lume :) valoare sentimetala + sunet excelent pentru niste incinte asa de mici :)multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări