Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reconditionare boxe unitra 75w

cococosmin

Postări Recomandate

Buna seara,azi am primit de la cineva 2 boxe unitra noi in cutia lor originala.Nu au fost folosite de ani de zile si se pare ca sa dezintegrat membrana la boxele de joase..si putin la cele de medii.stie cineva daca ar putea fi reparate?si la o boxa difuzorul se aude doar daca tin apasat putin pe el si pare desprins din suspensie.ele nu au fost folosite decat de cateva ori.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cococosmin

12

• diff

2

• gigiones

2

• adrian lucian

1

Top autori în acest subiect

Difuzoarele sunt Tonsil, si gasesti suspensii... desi, eu le-as cumpara de noi. Daca incintele sunt "noi", merita.Difuzorul pe care apesi, are cel mai probabil un fir leonic intrerupt. Eu zic sa le inlocuiesti pe toate.

Link spre comentariu

Basii sunt Tonsil GDN 25/40/3 4 ohm, cred... sunt vreo 40 euro bucata.Mediile sunt 10/60, vreo 15 euro...Despre tweeter nu stiu.Oricum, ai rabdare sa raspunda si cei cu mai multa experienta... poate nu le-am nimerit exact. Scrie Tonsil in gogu', si gasesti site-ul lor...P.S. Poti scapa si cu plantarea de suspensii noi, dar fa-o la un profesionist. Beleaua e ca, cu manopera, s.a.m.d., e tot un drac...

Link spre comentariu

eu ma gandeam sa incerc sa le reconditionez pe astea..si noi nu prea imi permit..daca mi-ati putea recomanda pe cineva care reconditioneaza boxe ar fi perfect.totusi e pacat de ele.

Link spre comentariu

Calea Vacaresti , la parterul ultimului bloc pe stg cind mergi catre Mihai Bravu, sunt oameni cuminti si harnici, cam 25 ron/buc schimbat poliuretanul ala, Pe Maica Domnului gasesti ce-ti trebuie dar ai de intrebat din usa-n usa.

Link spre comentariu

si cat ar putea sa coste asa cu aproximatie sa reconditionez o boxa ? trebuie lipita membrana si cand le-am probat le-am dat mai tare si fiind nestiutor s-au desprins si de pe suspensie..

Link spre comentariu

si cat ar putea sa coste asa cu aproximatie sa reconditionez o boxa ? trebuie lipita membrana si cand le-am probat le-am dat mai tare si fiind nestiutor s-au desprins si de pe suspensie..

Strange putin cureaua,si ia difuzoarele noi.Pentru 110 euro cat iesi cu ele,nici nu as sta pe ganduri.Multi care au schimbat suspensiile sau plans ca nu mai suna ok.Le pui noi si asculti cu ele mult si bine.Asta e parerea mea,dar eu nu sunt adeptul carpelilor.Acum fiecare dupa buget, dar daca mai zici ca ai si dat in ele asa fara suspensie sunt sanse sa fie destul de afectate difuzoarele.
Link spre comentariu

Cele chinezesti depinde cum le nimeresti...Eu nu as lua nici originale... sa dai 110 euro si dupa ceva timp sa fie la fel ca astea?Eu nu inteleg cum firma asta Tonsil poate face asemenea difuzoare...Daca nu s-au deteriorat bobinele difuzoarelor atunci cand ai dat in ele fara suspensii, schimba suspensiile. Daca suspensiile sunt moi vor suna ca difurile originale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări