Big Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 salut, am o problema cu motoreta mea. mai exact este vorba de un kawasaki ninja zzr600, in primavara bateria mea a cedat, am cumparat alta insa se pare ca motoreta nu vrea sa incarce. am consultat manualul de reparatie unde imi da un tabel cu niste masuratori pt a depista problema incepand cu alternatorul si pana in baterie. bineinteles, cum era de asteptat releul de incarcare a crapat, am incercat sa il desfac insa nu am reusit, el fiind turnat cumva intr-o rasina. ma rog ideea este in felul urmator, in manual da o schema, insa nu cred ca este completa, plus de asta nici componentele nu le pot identifica si habar nu am ca ce fel de diode imi trebuiesc si ce tiristoare. deci, cine are placerea si poate si vrea sa ma ajute cu un sfat, o schema, o indrumare ii raman vesnic recunoscator. de asemenea, contra cost daca cineva imi poate construi unul, sunt dispus sa platesc, am carcasa de aluminiu al celui vechi si cred ca se poate construi in interiorul ei. multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca. poza din manual cu ceva ce seamana a schema releului de incarcare: Link spre comentariu
Big Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 cel incercuit cu galben in poza reprezinta releul de incarcare, iar ce e incercuit cu rosu nu inteleg sau mai bine zis nu cred ca arata in schema ce piesa este. are cineva idee cum pot constui releul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 am dat cautare releu incarcareviewtopic.php?f=21&t=69796&start=30numai unul am exemplificat Link spre comentariu
Big Postat Aprilie 11, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2012 scuze, ma gandeam ca fiecare firma de moto are releul de incarcare diferit de restul, dar am observat ca sunt comune. multumesc mult pt luminare. la sfatul dvs am cautat si am gasit schema asta, cred ca este ok. http://home.comcast.net/~loudgpz/GPZweb ... Field.html Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Depinde de ce tip de generator ai. Link spre comentariu
Vizitator blojflorin Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 scuze, ma gandeam ca fiecare firma de moto are releul de incarcare diferit de restul, dar am observat ca sunt comune. multumesc mult pt luminare. la sfatul dvs am cautat si am gasit schema asta, cred ca este ok.http://home.comcast.net/~loudgpz/GPZweb ... Field.htmlPentru cei care vor sa stie daca functioneaza, confirm eu. L-am facut si montat pe 2 ATV-uri - Linhai cu motor de 275 si CF Moto cu motor de 500. Link spre comentariu
ardiles Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 se poate reatasa fisierul? linkul vad ca a disparut... mercix! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum