Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema geam electric cielo

Vizitator diamondd

Postări Recomandate

Vizitator diamondd

SalutAm un cielo gle cu geamuri electrice din fabrica si imi face probleme geamul din dreapta fata, in sensul ca nu mai vrea sa coboare.Am verificat motorasul, alimentand direct de la baterie si geamul functioneaza perfect in ambele sensuri, urca si coboara normal.Apoi, am scos mufa de la motoras, am masurat cu un aparat de masura si surpriza aveam in jur de 11 volti. Normal stiu ca trebuie sa fie 0 volti(la celelalte geamuri asa am). Am actionat butonul in sensul de ridicare al geamului, aparatul mi-a indicat 12,4 v, am lasat apoi butonul liber, iarasi 11 volti, pe urma am actionat butonul pentru coborarea geamului si mi-a indicat 0 volti, lasat iarasi butonul pe liber, iarasi 11 volti…Am incercat si cu butonul de comanda luat de la usa din spate si tot aceeasi problema.Toate celelalte geamuri merg fara probleme.Sa fie vreun scurt pe undeva la fire sau comanda principala de la usa soferului nu mai este buna?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări