Vizitator diamondd Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 SalutAm un cielo gle cu geamuri electrice din fabrica si imi face probleme geamul din dreapta fata, in sensul ca nu mai vrea sa coboare.Am verificat motorasul, alimentand direct de la baterie si geamul functioneaza perfect in ambele sensuri, urca si coboara normal.Apoi, am scos mufa de la motoras, am masurat cu un aparat de masura si surpriza aveam in jur de 11 volti. Normal stiu ca trebuie sa fie 0 volti(la celelalte geamuri asa am). Am actionat butonul in sensul de ridicare al geamului, aparatul mi-a indicat 12,4 v, am lasat apoi butonul liber, iarasi 11 volti, pe urma am actionat butonul pentru coborarea geamului si mi-a indicat 0 volti, lasat iarasi butonul pe liber, iarasi 11 volti…Am incercat si cu butonul de comanda luat de la usa din spate si tot aceeasi problema.Toate celelalte geamuri merg fara probleme.Sa fie vreun scurt pe undeva la fire sau comanda principala de la usa soferului nu mai este buna? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Verifica cu atentie butoanele comenzii, am mai patit asta cu masina unui coleg. Acolo cedeaza cel mai des. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum